Strel parašė:
Sveikos, gal kas patarsit dėl pampersų dydžio pasirinkimo?
Mano dukra puse pakuotes isbaudojo ligonineje,po 10vnt i para kazkas isejo
tai pirkai viska new born ir labai greit suejo
Strel parašė:
Mano dukra puse pakuotes isbaudojo ligonineje,po 10vnt i para kazkas isejo
tai pirkai viska new born ir labai greit suejo
Soniaa parašė:
Merginos, pakeisiu temą. 😀 kaip visada - moteriška bėda - taip kaaarštaaa, o aš neturiu ką rengtis!!! 🙄😂😀 gal kuri parduodat, o gal žinot gerų psl kur galėčiau nusi…
Aš apišopinau mohito.com
Strel parašė:
Labai skirtumo nera, pirmom savaitem daug pampersu sueina. Galit pirkti viena didesne pakuote pirmo dydzio, o paskui daugiau antro
Eina sau kaip išsigandau... sugalvojau sūnelio žaislus sutvarkyti. Vos pradėjus tvarkyt, judėt, dėliot taip bloga, silpna pasidarė, supykino, vemt pradėjau. Baigės visas tvarkymasis... guliu nuoga po šalta antklode ir bijau galvą pakelt, nes viskas sukasi. Persistengiau.
Va va, nepersistenkim
aš irgi buvau nuvykusi į Klaipėdą pasitikrinti dėl kraujavimo, tai kaklelis 3,5, vandenys ciki, placenta vietoj nekraujuoja, sakė atrodo puikiai viskas, tiesiog turbūt reikia jau mažinti apsukas
kad ir kaip gerai jaučiamės turbūt metas įjungti laisva begi 😂👍
Justiko parašė:
Va va, nepersistenkimaš irgi buvau nuvykusi į Klaipėdą pasitikrinti dėl kraujavimo, tai kaklelis 3,5, vandenys ciki, placenta vietoj nekraujuoja, sakė atrodo pu…
Va va, o kaip sunku nieko nedaryti, kai namai kaip sandėlys... 🙄
la mour parašė:
Labai duoda visi silpnumai karštis. Stengiuosi neit niekur. Jai reikia išeit, tai po to taip sunkiai jaučiuosi 😌
Aš į lauką išlendu tik vakare, kai saulė pradeda slėptis. O namie net roletų neatidarau, tamsoj, pavėsyje guliu, kaip kokiam urve. 😀
monamint parašė:
Mes isirenginejam nauja butą, vis delioju daiktus, valausi po remonto apdulkejusias duris, langus, grindis, pavirsius . Oj dar kiek laukia darbu. Kol viska susitvar…
Pas mane langai beveik 2m aukščio, tai jau langų valyti tikrai nesiryšiu. 🙄
1 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai