paltine parašė:
O nuo kada pradejote ta rata nauduoti? As galvojau, kad nuo kokiu 3 men tik. Reikia ir man tuomet pusti rata![]()
Mes nuo 1 men, kai tik pradejo sukineti galvyte. As ir galvojau, kad per anksti, bet pasirodo, kad ne.
paltine parašė:
O nuo kada pradejote ta rata nauduoti? As galvojau, kad nuo kokiu 3 men tik. Reikia ir man tuomet pusti rata![]()
Mes nuo 1 men, kai tik pradejo sukineti galvyte. As ir galvojau, kad per anksti, bet pasirodo, kad ne.
Lady31 parašė:
Toki radau...😊 sudomino kad gali veliau su kamuoliukais zaisti ir ryskus....tik nerandu jokiu atsiliepimu apie kokybe🤔
Turiu panasu playgro firmos, bet man jis nepatinka. Tas pasidarantis krepsys visiskai nereikalingas. Kol vaikas mazas trukdo guleti, kliuna kojytes arba remiasi galva (nebent sio skersmuo gerokai didesnis, bet is nuotrauku neatrodo). O paauges tam aptvarely nesedejo ir kamuoliukai vistiek paskleisti po visa kambari buvo, nes labai smagu juos metyti 😉. Cia mano tokia nuomone, gal jums patiks 😊
Brigita1806 parašė:
Ne, pas mus didele kampine vonia, tai nespeja atsalti kazkaip, gal tik kokiu laipsniu. Daktarai net rekomenduoja vaikams zemesne temperatura, kad daugiau judetu.
Gal galit ta rata parodyti?
Lady31 parašė:
Sveikos🤗 pasidalinkit kokius turit lavinamuosius kilimelius?🤔 norim isigyti, bet ju ivairove ir gausa...pasimeciau😶🙄 ar geresnis kuris brangesnis ir zinoma firma?…
mes toki turim, tiks ir kai siek tiek paaugs ir dabar tinka
muzikeles svieseles ir tt
zabukas parašė:
Geras su ratuAš irgi dar nepučiu, laukiu kol galvą pilnai laikys - pasirodo reik bandyt
![]()
Labas rytas. As kad butu visai ramu, pasiskambinciau zindymo konsultantei bet kuriai, nes as tik prisimenu kad masazas padeda. Ir kad reik zindyt daugiau is skaudamos kruties. Sušalot?...
Cia rasit kontaktus:
pradzia.org/zindymo-konsultacijos-namuose/
Patars atsakys ir bus 100% tikra info.
Linksmosiospedutes parašė:
Labas rytas. As kad butu visai ramu, pasiskambinciau zindymo konsultantei bet kuriai, nes as tik prisimenu kad masazas padeda. Ir kad reik zindyt daugiau is skaudam…
Ruošiuosi jau į konsultaciją... Nesušalau, bet gal vėjas papūtė - šeštadienį plaukiojom po ežerą, bet buvau su striuke, kapišonu, vėjas aišku buvo, bet šalta tikrai ne
jurmarta parašė:
Yra dar cia mamu,kurios pamirso,kas yra miegas? Man idomu,ateis tas laikas,kai lialiukas nustoja valgyt naktim?😁Svajoju apie miega bent nuo 12-likos iki sesiu😁…
As pirmagimi atpratinau naktim valgyti kai jam sukako 1 metai. Iki tol zindziau ir naktim. Bet tai jau atskira istorija ir apie tai reikes daug kalbetis po keliu menesiu, nes tas atpratinimas reikalauja daug pastangu ir bemiegiu naktu(kaip ir ciulptuko atpratinimas)
Tikekimes, kad jusu Cole pati atsisakys nors 1 maitinimo nakti ir tuomet jau palengves.
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai