jurmarta parašė:
Duoookit ir maaan mergyte!!!?
as siaip irgi mergytes noreciau
gal ir pasiseks mums? Juk statistika kol kas palanki
jurmarta parašė:
Duoookit ir maaan mergyte!!!?
Sveikos, ar kam nors ėmė tepinėlį iš makšties? Man teko, praeitą savaitę. Rodo, kad daug leukocitų. Pas mane jų visada, amžina bėda. Sako šiuolaikinė literatūra jau sako, kad nieko tokio, tačiau ta senoji literatūra, kad reikia imtis atsargumo priemonių. Gydytoja su patirtimi, nedrįstu abejoti, jei vadovaujasi ir senąją literatūra. Išrašė 8 žvakutes, ar kam teko nėštumo metu naudoti? Man 12-13 sav., sako, kad nieko tokio. Ir dar klausimas, esu rizikoje dėl cukrinio diabeto. Paparastas gliukozes tyrimas normoj, bet 4,5. Dėl visa ko, sakė dabar pasidaryti, tą gliukozės toleravimo, kur reikia gerti saldų gėrimą kažkokį. Ar kam teko, taip anksti tokį darytis? O mane rytais ir pykina, galvoju kaip čia gausis.
Ginteee parašė:
![]()
Mano mama turi mane ir tris mano brolius,tai sako is tu bernu jokios naudos?Gyvenime nepaskambins,nepasidomes kaip sekas-as viena su mama rysi gilu palaikau ir lankau,o jie-kai as jiems primenu ir duodu velniu,ko mamai neskambina?Ir negalvokit,kad jie kokie valkatos-ne ,normalus geri zmones?
jurmarta parašė:
Mano mama turi mane ir tris mano brolius,tai sako is tu bernu jokios naudos?Gyvenime nepaskambins,nepasidomes kaip sekas-as viena su mama rysi gilu palaikau ir lank…
Na manoji mama sunu labai myli ir giria
ir labai jai berniukai mieli
su sese padarem isvada, kad gal del to, kad jauniausias
jurmarta parašė:
Mano mama turi mane ir tris mano brolius,tai sako is tu bernu jokios naudos?Gyvenime nepaskambins,nepasidomes kaip sekas-as viena su mama rysi gilu palaikau ir lank…
Oj, ne rodiklis tai. Mano vyras su savo mama artimesnis nei aš su savąja - galiu pasakyt, tik nuo mamos tas priklauso. Tad jūsiškė turėtų pagalvot, gal jus kaip dukrą aukštino per daug? O ką tada broliams, išėjo, kas išėjo...
ramuneleN parašė:
As buvau bet mes 10.30 ir nevelavom![]()
O daretes kraujo tyrimus ar vandenu?
Pukalla parašė:
Kaip smagu mergyte!!? Dziaugiuos del taves ir tavo mazute! ❤️
Oi ir as kaip jaudinausi
Viskas truko apie 20 min, pradziai paklausineja, susipaiso mini medi, tada pasake, kad tikimybe genetiniu ligu labai maza
Po to atsiguliau ir pradejo ziurinet, pradziai siek tiek aprode ja visa, o ji apsisiusiojus buvo
sake labai gerai reiskia viskas funkcionuoja
Tada atsisuko i save ekrana ir viska matavo, po to vel mum rode
labai daug su vyru bedravo, o tas tik sedejo issiziojes
spurdejo mazute labai
oi pasikroviau teigiamu emociju kaip reikiant
kavita parašė:
O kaip jums reikalai su spuogeliais?![]()
Paskutiniu metu veidas ir kaklas nusetas tokiais smulkiais skausmingais spuogeliai…
Man tavo laiku irgi buvo pabere, bet greit praejo.
Merginos, papasakokite dar apie tuos apsilankymus pas genetikus! Labai idomu. Siaip net pati uzsinorejau apsilankyti, vistiek norisi gi zinoti daugiau
kaip suprantu sios konsultacijos gali butinir be siuntimo, tiesiog
mokamos? Radau www.genetikosklinkla.lt kiek suprantu ten dirba gydytojos pas kurias lanketes. O kiek kainuoja pilna konsultacija? Nes niekur kainu neradau
tai ar ten galima apsilankyti net jei nera gydytoju nurodymj arba siaip kazkokiu blogumu? Sorry uz durnus klausimus na bet su pirmu nestumu nelabai daug gali is karto zinoti
1 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai