Debesėlė parašė:
Nepamenu kokius pridejo bet mano keturmete gaudavo po viena skiepa-tik viena menesi pamenu du gavo, o dabar visi po du iskyrus pirma men
O tai negalima prasyt, kad isskirtu, nes kiek zinau 3 men skiepu nebuna
Debesėlė parašė:
Nepamenu kokius pridejo bet mano keturmete gaudavo po viena skiepa-tik viena menesi pamenu du gavo, o dabar visi po du iskyrus pirma men
O tai negalima prasyt, kad isskirtu, nes kiek zinau 3 men skiepu nebuna
spaanguole parašė:
O tai negalima prasyt, kad isskirtu, nes kiek zinau 3 men skiepu nebuna![]()
maniskiui isskyre
helleboro parašė:
maniskiui isskyre![]()
As jauciu irgi prasysiu, kad isskirtu
Nestuke antra karta parašė:
o tokį mišinuką Jūs pati nusprendėt pasidaryti? aš paklausiau Sąmoningose mamose nuo užkimimo, tai patarė dantukų fėją.tai pasimečiau dabar, dabar esam šiek tiek už…
Man patare smoninguose mamose
Turiu ir dantuku feja nusipirkus, bet dar nenaudojau. O pirkau tik del busimu dygstanciu dantuku
Debesėlė parašė:
Kaip jums praejo 2 Men skiepai? Mes prasikankinom visa nakti su auksta temperatura, tokios reakcijos i skiepa nesitikejau, taip gaila vaiko
Pas mus 3men tie skiepai daromi, tai siandien gavom tris... vakare sukilo temp iki 38, tai jau dejau zvakute, greit nukrito, viliuosi kad daugiau nekils...
simziu parašė:
Sveikos. Ar yra mamu, kurios susiduria su vaikuciu atpylinejimu fontanu? Ka sako gydytojai? Kaip sprendziat sita beda?
Man atpylinėjo fontanais, kol nepradėjau maitinti porą h tik iš vienos krūties, po to keičiu.dabar kartais net tris kartus iš tos pačios duodu
simziu parašė:
Sveikos. Ar yra mamu, kurios susiduria su vaikuciu atpylinejimu fontanu? Ka sako gydytojai? Kaip sprendziat sita beda?
Maniskis vakar biski fontanu vare, dbr tik siaip atpylinineja kol kojom maskatuoja. Manau nuo mano maisto, nes vakar saldaus uzvalgiau per daug..
23 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai