veruce parašė:
Mes taip pat šiandien švenciam 7 men![]()
Oo, kaip puiku 😊 Jusiskis gal daugiau ka moka? 🙂
veruce parašė:
veruce parašė:
Mes taip pat šiandien švenčiam 7 mėn
Lania parašė:
Mano berniukas gan stiprus ir daug jau ką moką. Atsiseda pats ir sėdi tiesia nugara, ropoja ir prieš savaitę pirma karta atsistojo tai dabar visur bando užsikabinti ir stotis.
Lania parašė:
Mano mergaitė
Taip jau šliaužioja po namus,pati atsiseda bando stotis isikibusi. Kelios dienos kaip šneka daug ( lialialia)
Doado parašė:
Mano berniukas gan stiprus ir daug jau ką moką. Atsiseda pats ir sėdi tiesia nugara, ropoja ir prieš savaitę pirma karta atsistojo tai dabar visur bando užsikabinti…
Ziuriu daugumos maziukai cia stipruoliai, stotis tik bando. O mano kaip tinginiauja taip.. 😩😀 na bet man ramu bent jau del to kad kiek paskaitineju tai pakolkas jo raida atitinka pagal menesius 🙂 nors noretusi jau kad ropinetu ar sedetu pats 🙂
Morkine parašė:
Mamos, paaiskinkit man durnai 😃
Primaitinima pradejom pries menesi. Apie savaite valge noriai, bet paskui prasidej…
Matau tarp mūsų vaikučių 1 d. skirtumas ir tos pačios problemos...
Pas mane labai nenoriai su košėm, daržovės irgi tik pagrindinės išbandytos, nuo grikių žiaugčioja, ryžiai su kažkuo dar valgoma, visam kitam neišeina kada kaip išbandyti... o jau ir žiū, kad mėsa tuoj pietums turės būti.
O maniskis jau antra diena kaip ragauja kieto maisto. Buvom biski apsirge, tai nukeliau maitinima. Tai dabar nesuprantu, duodu as jam ta bulve: raukosi, ziaukcioja. Pazaidziam taip trumpai tada einam jau 'normaliai' valgyt mp. Ir jis irgi stumiasi, nenori
ar cia dantys gal kalasi, del to apetito nera? Kaip jusiskiai pirmom dienom valge?
Mintukas parašė:
Matau tarp mūsų vaikučių 1 d. skirtumas ir tos pačios problemos...Pas mane labai nenoriai su košėm, daržovės irgi tik pagrindinės išbandytos, nuo grikių žiaugč…
Net saldziu pirktiniu kosiu ar banano nevalgo.
MP skaniausias maistas 😁 siandien visai nemazai suvalge. Jei ir toliau taip, bandysi pusrytukus ivesti.
Visiskai normalu, kad pradzioj nevalgo, spjauna, koscioja, purtosi. Juk visiskai naujas dalykas
maniske 3 savaites spjaude darzoviene lauk, kol normaliai valgyt pradejo. Ir visiskai nesuku galvos, kad daug darzoviu neisbandem dar, nuo 7 men pridesiu mesa, kaip rekomenduojama. Neesu tikra, bet man rodos iki net 9 men jiems turi pilnai mp uztekt, tai nieko baisaus dar, jei daug nesuvalgo, dar yra laiko priprasti prie maistuko. O vietoj darzovienes, galima megint grudines koses, gal geriau valgys
o grudines pridet kaip antra maitinima tada, kai jau gera porcija pietu suvalgo. As gydytojai pasakiau, kad apie 150-200 ml suvalgo, tai paklause, ar tirsta kose ir kai pasakiau, kad taip, leido prideti antra kose per diena - grudine.
5 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai