2018.03.26 11:51 (prieš 8 m.)
karolaina parašė:
Kartais nesuprantu kodėl čia visos prieš tuos čiulptukus. Aš jau daviau antrą sav. Po gimimo.nes tai vienintelis būdas nuraminti mažylę, aišku ko žindymo. Bet kai …
Aš pvz. neduodu čiulptuko, bet ir nesu griežtai prieš. O neduodu todėl, kad vaikas dar neturi savo valgymo ritmo ir aš ne visada atskiriu, kada jis nori šiaip užsimigdymui pažįsti, o kada normaliai pavalgyti. Būna, prieš valandėlę visą pusvalandį žindo, pasnaudė, iškėliau į lovelę, tada prasibudino ir vė niurzga. Tada aš jau galvoju nu čia tikrai dabar kreksena tik tam, kad vėl užmigdyčiau su papu, o jis vat ima ir pavalgo dar kokias 20 minučių. Ir šiaip, svorio mažokai priaugo pasak gydytojos, tai kol normaliai į viršų svoris nespriegs, negaus jis man nei čiulptukų, nei savo marškinių rankovių, nei antklodės kraštų
O ilgiau maniškis dieną pamiega gryname ore. Priešpiet migdau balkone, tada visai laisvos rankos, popiet einam pasivaikščioti, tada grįžus toliau snaudžia ir šiek tiek laiko turiu. O kai šiaip namie būdrauja, tai savo lovelėj arba baby bjorne max 10 minučių ramus pats pabūna. Pirksiu šią savaitę nešyklę, gal taip irgi pralaisvinsiu savo rankas