Sawanna parašė:
Man bus CP. Planiniu paprastai neskiria anksciau nei 39 sav., nebent yra kazkokiu riziku ir indikaciju istraukt vaika anksciau. O siaip man liepe issirinkt data tar…
Supratau, aciu jei ne paslaptis, del kokiu priezasciu cp skyre?
Sawanna parašė:
Man bus CP. Planiniu paprastai neskiria anksciau nei 39 sav., nebent yra kazkokiu riziku ir indikaciju istraukt vaika anksciau. O siaip man liepe issirinkt data tar…
Supratau, aciu jei ne paslaptis, del kokiu priezasciu cp skyre?
Roberta Sruo parašė:
O kodel apskritai buna planuojamas cp? Kas pas jus negerai? 🤔
Pas mane sedmenine pirmeiga, vaikas sedi ir maza tikimybe pagal gydytoja, kad apsivers i reikiama padeti..todel siulo arba apgrezima daryt, arba planini cp.
evel12 parašė:
Iškilo toks klausimas. Ar perkat savo mazyliams batukus? Kažkaip galvoju kad vasarą karšta, vaikas dar nevaikšto, lyg ir nėra prasmės, gal užtenka kojinyciu... Bet …
Tikrai nereikia 🙈 vaikiukas nei nori, kad kažkas būtų uzmauta, nei jam patogu, nei reikalinga 😉
KristiS parašė:
Ar yra tokiu, kurioms paskirtas planinis cp? Jei taip, kiek anksciau termino? 38 ar 39 savaite? Galbut yra kaunieciu siuo klausimu![]()
Man paskirta 39+2 sav, tikiuosi islaukt.. Nors paskutinem dienom neuztikrinta.. Labai kieteja pilvas, kasdien vis daugiau saremiu.. Bet gal kaip nors
KristiS parašė:
Pas mane sedmenine pirmeiga, vaikas sedi ir maza tikimybe pagal gydytoja, kad apsivers i reikiama padeti..todel siulo arba apgrezima daryt, arba planini cp.
As laukiu irgi vizito, bus matyti vaikinas sugalvojo atsisesti. Ar bus apsivertes ar ne. Ir tada jau spres ar leis nesioti dar ar nelabai jau.
evel12 parašė:
Iškilo toks klausimas. Ar perkat savo mazyliams batukus? Kažkaip galvoju kad vasarą karšta, vaikas dar nevaikšto, lyg ir nėra prasmės, gal užtenka kojinyciu... Bet …
As pirmuosius batukus nupirkau kai sunus pats atsistojo ir isikibes pradejo eiti. Iki tol tai nebent tik del grozio tie batukai
Labas rytas.🙂 pirmadieni buvau pas gine, mazylis isitvirtines zemyn galvyte, dare echo, lyties nepakeite, sveriam 2.310gr pagal issivystyma yra savaite didesnis, tad visko gali buti, kad sugalvos gimti anksciau, vandenu norma. Terminas nuo geguzes 3-9 dienos.
I ligonine rubelius vesiuos 56 dydzio, sauskelnes pampers nr1.
Pagal mm yra 35 sav, o pagal mazyli suejo 36 sav. Dar gyd sake gelezi pagerti, 109 hemoglobinas. Dabar vizitas po 3 sav. 🙂
Aggie2 parašė:
Man paskirta 39+2 sav, tikiuosi islaukt.. Nors paskutinem dienom neuztikrinta.. Labai kieteja pilvas, kasdien vis daugiau saremiu.. Bet gal kaip nors![]()
As irgi labai tikiuosi, kad neprades belstis anksciau nes pagal echo keliom savaitem jau lenkia...o dar norisi panesioti
Vaidiaska parašė:
As laukiu irgi vizito, bus matyti vaikinas sugalvojo atsisesti. Ar bus apsivertes ar ne. Ir tada jau spres ar leis nesioti dar ar nelabai jau.
Man uzvakar dare, tai tvirtai istates dubce I apacia, pasiruoses atejimui ir sako nepanasu is pozos, jo dydzio ir turimos vietos, kad dar versis nors dar naiviai tikejausi...nezinau kodel, bet skauda dusele, nes svajojau gimdyti pati...bet bet kokiu atveju, vaiku nerizikuociau