shypsenyte parašė:
Mane irgi domintu kas Kaune langus valo ir kokios kainos. Turiu neatsidaranciu,pati nepasiekiu,vyro nenoriu prasyt,nes man bet ziureti baisu,o jis toks bebaimis siu…
Aš ziurinejau langų valymo robotas, 15€ dienai
shypsenyte parašė:
Mane irgi domintu kas Kaune langus valo ir kokios kainos. Turiu neatsidaranciu,pati nepasiekiu,vyro nenoriu prasyt,nes man bet ziureti baisu,o jis toks bebaimis siu…
Aš ziurinejau langų valymo robotas, 15€ dienai
MilkyWay1 parašė:
Aš irgi nebegaliu ramiai į langus žiūrėt, ypač kai saulutė pašviečia. Vyras žadėjo išvalyti, laukiu :). Nes man visi grasina šiukštu pačiai nesiimti plauti, ne…
Man gine išrašė detralex geriamu tablečių 2k per dieną. Dvi savaites geriau ir viskas susitvarkė. Nes kaip ir jums su viduriais viskas gerai buvo, tai gine sakė nėra ko ten kaisiot tu žvakučių.
Misterija parašė:
Aš ziurinejau langų valymo robotas, 15€ dienai![]()
Gal nuoroda turit? Idomu kaip ten su juo valyti🤔
evel12 parašė:
Iškilo toks klausimas. Ar perkat savo mazyliams batukus? Kažkaip galvoju kad vasarą karšta, vaikas dar nevaikšto, lyg ir nėra prasmės, gal užtenka kojinyciu... Bet …
Vasara desiu kojinytes arba jei bus labai karsta basom kojytem 🙂
shypsenyte parašė:
Gal nuoroda turit? Idomu kaip ten su juo valyti🤔
Aš ryt važiuosiu pasiimti, radau Raudondvario pl. už 10 eur. parai per skelbiu, tai va papasakosiu įspūdžius 😅
Misterija parašė:
Aš ziurinejau langų valymo robotas, 15€ dienai![]()
Mano brolia turi robotą, bandžiau ir nusprendžiau likti prie savo rankyčių
jie neišblizgina langų, liekanšnorai. Ir pats brolis naudoja tik ten kur nepasiekia (turi aukštą stiklinę lodžiją). Jei norėčiau pasiimčiau, bet tikiu, kad pirmu kartu mano vyro rezultatai geresni bus
ten kur valiau šiaurinėj pusėj ir saulė neapšviečia langų tai pakenčiama, bet pas mane vitrininiai langai į pietus, tai saulei užšvietus
salta-arbata parašė:
Mano brolia turi robotą, bandžiau ir nusprendžiau likti prie savo rankyčiųjie neišblizgina langų, liekanšnorai. Ir pats brolis naudoja tik ten kur nepasiekia (t…
Tikiu, nesvarstyčiau jo, jei pasiekiami langai būtų 🤦♀️ kaip nekenčiu nepraktiškų sprendimų buityje ir kai nieko pakeisti negaliu
isiterpsiu i jusu diskusija del langu valymo ir apskritai del valymo. kai tik pirmoji saulute pasviete, eina sau, galvojau isprotesiu beziuredama i ta baisuma po ziemos
galvoju,spjausiu i viska ir valysiuos
mane tai labai erzina nesvara, o kai dar hormonai veikia, tai visiska erzelyne
gyvenam aukstai ir turim toki balkna su stumdomom konstrukcija, kaip ir isimti langus geriausias budas, bet visada yra tikimybe kad nukris
tai valem kankinomes. praeitais metais isbandem robota (viena is tokiu geresniu). Taip, tai variantas. Bet turi savu + ir -.
+ kazkaip isvalo. bet reikia min 2 kartu kokiu per viena lango puse praeiti, priklauso nuo jusu reikalavimu svarai, bei sauleta puse ar ne. uzima nemazai laiko, nes jie gan leti. man du langus ir dideli balkona pusdieni uzeme.
"-" uziaa, kai balkone, tai kaip gera galinga siurbli pasistatai, po pusdienio jo darbo, man jau plyso galva nuo triuksmo. palieka ratilus, nupoliruotus dryzius, kai saule sviecia matosi visi tie ratilai.
jei rinktis tarp imones paslaugu ir robotuko, aisku pasvervciau kainos atzvilgiu, bet kad robotukas tai stebuklas, na tikrai ne. kaip variantas taip, beet turi niuansu. reik isbandyt kaip sakoma viska, kad savo nuomone tureti
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai