Ankstyvas labas rytas. Ar yra nemieganciu? Sia nakti kelinta kartu uzejo paruosiamieji daug daznesni ir stipresni, su pilvo apacios skausmu, nuo 3val nemiegu skaiciuoju kas kiek laiko kartojasi, kolkas nera reguliarus tik daznesni kas 8, 10, 20 min, buna 1 min.
Vyras isvykes, turi gryzti velai vakare, tikiuosi sulauksiu, rase nakti, ar man viskas gerai, sakau matyt jauti ir per atstuma, kad nemiegu, labai pergyvena, sakiau, kad pasistengtu pamiegoti, vistiek niekuo negali pagelbeti, o as tikiuosi praeis, dar noreciau pasidziaugti arbuziuku. Terminas geguzes 3-9 d.
Sveikinu mamyte susilaukus mazylio,linkiu mazyliui stypreti, o mamytei kantrybes, istvermes, viskas susitvarkys po truputi. 😘🌹🌹🌹
- Pradžia
- Tinklalaidė
- Planavimas
- Nėštumas
- Vaikas
- Šeima
- Namai
- Skaičiuoklės
- Forumas
- Skelbimai
- Atsiliepimai
- Straipsniai apie vaikus
- Vaiko sveikata
- Kūdikio ir vaiko priežiūra
- Kūdikių pasaulis
- Antibiotikai ir žarnyno sveikata
- Augu sąmoningai
- Neišnešioti kūdikiai
- Vaiko globa
- Vaikų skiepai
- Vaiko higiena
- Vaiko kalbos raida
- Vaiko miegas
- Žindymas
- Vaiko intelekto ir gebėjimų raida
- Vaiko emocinė raida
- Vaikų vardai
- Vaiko maitinimas ir mityba
- Sauskelnių ir puoduko reikalai
- Fizinė ir motorinė vaiko raida
- Vaiko auklėjimas
- Vaiko ugdymas

nu man vakare ir naktį tokia gimdymo panika užeina, kad negaliu užmigt per tas visas mintis. Dieną nieko atrodo nebijau, nu bet kas naktį užeina, nesuprantu
turiu klausimėli, kaip jums su krūtimis, man visa neštumą nei skauda, nei padidejusios yra, tik spalvytė speneliu ruda ir patys speneliai labai padideję. Draugės turinčios vaikus sakydavo, pala uk i pabaiga pajusi viska, bet kaip nieko taip nieko, tikiuosi tas itakos pienukui neturės?