2019.03.20 15:11 (prieš 7 m.)
Sveikos mamytės
Ar yra tarp jūsų kuriai nors, kad jaučią silpnumą karts nuo karto? Man šiandien buvo tokia situacija nuvežiau vaikus į mokyklą viskas buvo kuo puikiaisiai energijos pilna, tik atsisėdau į automobilį tarsi kas rankas ir kojas atėmė. Tarsi spaudimas nukrito akimirsniu. Nuvažiuoju iki bibliotekos, pasistatau automibilį, dar pėščiomis pasivaikštau, bet einu kaip zombis, koja už kojos... Kadangi aš gyvenu UK ir mažoji eina 3 val. į darželį, tai bandau tas 3 val. prastumti vaikščiodama po kitą miestelį, nes mes gyvename dar 15 min. automobiliu nuo vaikų mokyklos
Žodžiu atsisėdu į automobilį jau važiuot iki mokyklos ir negaliu niekaip išvažiuoti iš stovėjimo aikštelės... galva neveikia, silpna galvoju jau vyrui skambinti, nes jis namie po naktinės pamainos miega, bet gi ne aš pati galiu
Ir galu gale iš 20 karto išvažiuoju... Kartais būna, kad dirbu dirbu ir viskas prie žemės traukia, kaip koks magnetas... Sunku pasakyti normalų sakinį, grįžau namo atsisėdau ir sėdžiu... atrodo negaliu net rankų pakelti...