2019.03.21 10:55 (prieš 7 m.)
Laaiminga parašė:
Jeigu planuojate dirbti iki gimdymo dienos, tai tuomet tikrai nepatiriat sunkaus nestumo
linkiu to ir nepatirti!
nes jeigu tikrai sunkus nestumas tai buna ir …
As manau tai priklauso nuo 3 dalyku :
1.Sveikatos bukles nestumo metu
2.Darbo pobudzio
3.Nestukes nusiteikimo
As esu is tu, kuri dar planuoja dirbti 35 nestumo savaite (ir tai sulaukiu pirsto prie smilkinio pasukiojimo :D, tai galiu isivaizduoti, ko sulaukia si nestuke ). Mano savijauta visa nestuma, galima sakyti, ideali. Mano uzimamos pareigos yra mano pasaukimas (negaliu sakyti, kad i darba einu kaip i didziausia svente kasdien, bet man labai patinka tai, ka darau, i ka investavau daug metu, mokslu ir pinigu). As puikiai suprantu, kad kai kurioms sunku suvokti savo profesija gyvenancio zmogaus tempa. As buvau 2 savaites biliotenyje, tai galvojau imsiu sienom lipti nuo veiklos trukumo, nes mano diena suplanuota minuciu tikslumu. Beje, tikrai nieko neplanuoju, kas bus po vaiko gimimo - gal spjausiu i visas karjeras ir virsiu kose namie, kas zino. Jei kiltu kazkokiu bedu su vaiko ar mano sveikata - neabejotinai sedeciau namie kad ir nuo pirmos nestumo dienos (ir taip pat puikiai suprantu tas, kurios tai daro). O siuo metu sukuosi darbuose, esu geros nuotaikos ir tikiuosi, jog taip bus ir toliau
linkejimai visoms aktyvioms mamytems