huba buba parašė:
va situos as naudoju
Kokie faini ranksluostukai, o kur yra ju pirkti?
huba buba parašė:
va situos as naudoju
loretukas3 parašė:
Labas mamytes, gal galit atsakyti man į viena klausimątos kurioms atlyginimą rodo minimumą, kiek jums pervedė maždaug už tuos 4 mėnesius ? Man pervedė 800€…
Kazkas negerai manau.. turetu but kaip 4 atlyginimai, o cia atrodo jog uz kokius 2 men
audriutia parašė:
Kazkas negerai manau.. turetu but kaip 4 atlyginimai, o cia atrodo jog uz kokius 2 men
Tai aš sakau, kad čia kazkas ne taip
huba buba parašė:
va situos as naudoju
Ačiū, kad pasidalinot. Tikrai nusipirksiu tokiu, net nebūčiau pagalvojus.
Sveikos, aš dabar bandau atsiauginti savo augmeniją ir eisiu pas meistre kad sutvarkytų, nes paskutinį kartą isipjoviau prieš einant pas gydytoją ir nepamaciau 🙈🙈 gerai kad vyras pamatė kad kelnaitės isteptos, net išsigando žmogus, sakau viskas gerai, negimdau dar 🙈😂 tai va, dabar auginuosi , kad būtų ka pesti, bet kažkaip nėštumo metu lėtai man viskas auga , atsibodo jau 🙈 beje , ar pas kurią nors nėštumo metu neatsirado apgamų 9? Man atsirado kirksnyje ir iš vidinės šlaunies pusės, kokie 4-5 apgameliai... Kažkaip net neramu. Kaip grybai po lietaus per kelias dienas išaugo... Kažin vertėtų sunerimti? 😮
huba buba parašė:
va situos as naudoju
Aha, aš jau nusipirkau iš Cascados ką tik..bet kaip nugarą skauda ir vos paeinu kaip traukia į apačią
evel12 parašė:
Sveikos, aš dabar bandau atsiauginti savo augmeniją ir eisiu pas meistre kad sutvarkytų, nes paskutinį kartą isipjoviau prieš einant pas gydytoją ir nepamaciau 🙈🙈 g…
Ne jums vienai. Man irgi per šį nėštumą iškilo apgamų ir gan daug. Net neskaičiavau. Tose vietose kur buvo atrodo tiesiog šlakai tai irgi tokių iškilių atsirado...
As perla parašė:
cascadoj, rasiau kad juos naudoju net dulkem namie valyt, ne per stori ir ne per ploni, jei per didelis, raunu per sulankstymus
evel12 parašė:
Sveikos, aš dabar bandau atsiauginti savo augmeniją ir eisiu pas meistre kad sutvarkytų, nes paskutinį kartą isipjoviau prieš einant pas gydytoją ir nepamaciau 🙈🙈 g…
Man su praeitu nėštumu nelabai jau norėjo daryt depiliacijos į pabaigą, sakė kad stresas ir skausmas gali iššaukti gimdymą
bet buvau ne pirmą kartą tai padarė. O dėl augančių darnių - man atsirado karpų ant delno ir pėdos, pamenu su sūnum po gimdymo ant spenelio buvo atsiradusi, tai buvo žiauruuuuu, kol nusideginau ją pagaliau
1 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai