Ani123 parašė:
Buvo 6dienos po ovuliacijos
Kaip suprantu 3 yra daugiau už 1.96...
Ani123 parašė:
Buvo 6dienos po ovuliacijos
Paslaptis 1 parašė:
Mano testukas o hcg 1.96
sitie man melavo... pakartokit tyrima po dvieju dienu.
Paslaptis 1 parašė:
Aš ir sakau kartokit vėliau ir žiūrėkit ar kyla hcg
Esu ir as naujoke pas jus NT rodo teigiama o pas gyditoja tegavau talona tik 20 d. Norejau paklausti kokie jusu nestumo pojuciai yra ? Ar bloga ar visiskai nieko nejauciate? Ar jau issityrete ar mate ginekologe jusu gimdose kanors? Nes pagal mano skaiciavima ryt jau prasides 7 savaite ar jau matys gyditoja kanors?
Jurgitele1991 parašė:
Esu ir as naujoke pas jus NT rodo teigiama o pas gyditoja tegavau talona tik 20 d. Norejau paklausti kokie jusu nestumo pojuciai yra ? Ar bloga ar visiskai nieko …
Sveiki, turetu matyti manau😊 pati gavau talona tik 17 d. Pagal mano skaiciavimus bus 7 sav. Ir 2 d. Savijauta tai jau kokia savaite baisi, pykina nuo ryto iki vakaro🤢 o va pvz kai pirmo laukiausi pas gydytoja nuejau tik kai buvo 8 sav. Ir pykinimas prasidejo tik ipusejus 8 savaitej. O jeigu nieko ir nejauciat tai tik dZiaukites, kad esate is tu laiminguju😊
Darija 12345 parašė:
Man tiek pat laiko kaip ir jums, man gal jau kokia trecia diena, bloga , negera, apatija viskam 😯 ... taipogi antras nestumas .. ☺
Kiek pirmajam leliui amziaus? Nera sunku? 😊 as vis gulineti noriu. Sirgo vaikas, tai savaite namie buvau, tai vis su vaiku pakaituko ejau. O siandien darbe buti tai sunkumai, pats darbas lengvas, sedimas, bet ir sleikstulys, ir tingulys ir issiduoti nesinori dar😊 ir vis uzkandziauti reikia, kad dar blogiau nesijausciau☺️
Aš tai neskubėsiu pas gine, be rugpjūčio tikrai neisiu, nes ir nėščiosios kortele užveda ir tyrimus pradeda daryt nuo 12 savaitės dažniausiai
Su pirmu vaiku tai irgi vis nekantravau, tai dabar kažkaip ramiau į viska reaguoju, reikia dar apsiprast su ta mintim, kad turbūt nebe viena,nes dar tik kelios savaitėlės :)) bet nt jau rodo du brūkšnelius
juodai.raudona parašė:
Aš tai neskubėsiu pas gine, be rugpjūčio tikrai neisiu, nes ir nėščiosios kortele užveda ir tyrimus pradeda daryt nuo 12 savaitės dažniausiaiSu pirmu vaiku tai …
Aš šį kartą pat nežadu skubėti pas gydytoją. Nebent labai reikėtų.
12 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai