Deimantide parašė:
Gal galit man paaiškinti. Kodėl čia tėvų darželį man rodo viena savaite daugiau, nei yra. Pagal gyditoja ir viska man 24 šiandien, o čia rodo 25?🤔😄 Terminas liepos …
Žinokit man irgi savaite ilgesnį nėštumą rodo 🤔😁
Deimantide parašė:
Gal galit man paaiškinti. Kodėl čia tėvų darželį man rodo viena savaite daugiau, nei yra. Pagal gyditoja ir viska man 24 šiandien, o čia rodo 25?🤔😄 Terminas liepos …
Žinokit man irgi savaite ilgesnį nėštumą rodo 🤔😁
Deimantide parašė:
Ginekologai skaičiuoja tik jau pilnai įvykusias savaites, o TD skaičiuoja kuti savaitė prasidėjo. Apps’ai veikia lygiaibtaip pat, tik ten gali pasirinkti a rodyti tik pilnas savaites ar rodyti kokia prasidėjo. Aš pasidariau, kad rodytų tik pilnas, tai irgi savaite mažiau nei TD
Deimantide parašė:
TD į priekį rodo
man pvz rodo 24sav, nors iš tikro yra 23sav+6d. Na tipo prasidėjus yra 24sav. Nežinau ar aiškiai parašiau
Pozityvi parašė:
TD į priekį rodoman pvz rodo 24sav, nors iš tikro yra 23sav+6d. Na tipo prasidėjus yra 24sav. Nežinau ar aiškiai parašiau
![]()
Rodo einamaja savaite, teisingai sakot
Saisai parašė:
Kaip jums su judesiukais? Mane vakar mazyle prigazdino, nes nuo pietu visai nejudejo... Visa vakara bandem pazadint, tai tik nakti suspurdejo. Ir siryt ryte jau sti…
Prieš porą naktų man tas pats buvo, negalėjau užmigti, nes išsigandau, kad per mažai judėjo prieš miegą, ilgai neužmigau, atsikėlinėjau vis judinau ir ant nugaros gulėjau ( tada jai labiausiai nepatinka ir pradeda spurdėti) ir nieko!! Ryte vis dar labai labai silpnai porą judesiukų tik padarė, bet vėliau matyt atsikėlė ir viskas susitvarkė, dabar juda vėl be sustojimo beveik ypač naktį. Bet pirmą kartą taip stipriai išsigandau
sauleta. parašė:
Merginos ar į dekretą išleidžia( išrašo elektroninė ta pažymą) ginekologas ar šeimos gydytojas?
Mane šeimos gydytojas
ausrama parašė:
Sveikos, ka naudojate nuo remens?
As frutin naudoju bet man asmeniškai išbandžiau viska, bet nieks nepadeda.. Vienoms pienas sako padeda, kitoms bonjomi mineralinis, kitoms rennie. Pažiūrėkit gal kažkuris padės, bet asmeniškai man tai nieks nepadeda, atsikeliu su nežmoniškai skaudančia gerkle nuo remens išgriaušta..
zuikapuikaa parašė:
Sveikos, gal galite parasyti nuo pienliges, kokios zvakutes padejo, kur galima besilaukiant. Macmiror naudojau, tik praeina ir vel😤daktere sake atsisakyti saldumynu…

Man šitos padėjo, bet naudojau dvi savaites ir pieno produktus bei saldumynus vartoju saikingai( geriausia pirmoj dienos pusėj)
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai