Jallo parašė:
Man dabar yra 13+6, bet vaikelio dydis tik 7 cm, kazkaip mazai, gal kuriai taip yra/buvo?![]()
O ką gydytojai ką nors sakė? Man atrodo normalus toks dydis. Pas mane kai buvo 13+1 išmatavo 7.5 cm
Jallo parašė:
Man dabar yra 13+6, bet vaikelio dydis tik 7 cm, kazkaip mazai, gal kuriai taip yra/buvo?![]()
O ką gydytojai ką nors sakė? Man atrodo normalus toks dydis. Pas mane kai buvo 13+1 išmatavo 7.5 cm
Vaidu parašė:
Nuo viduriu kietėjimo ir pilvo pūtimo puikus dalykas colonwell grūdai ir prieš nėštumą puikus dalykas buvo ir dabar:)</
Čia iš herbalife? O kaip su vartojimu?
Amir parašė:
Aš labai noriu ikrų! Ar galima nesčiosioms valgyti?
Manau, kad skaikingai galima. Nieko neatsitiks. Man norisi sūdytos lašišos ir suvalgau kartas nuo karto. Nevalgom kilogramais tokių dalykų, kad kažkas blogai nutiktų.
Amir parašė:
Aš labai noriu ikrų! Ar galima nesčiosioms valgyti?
As valgiau siek tiek. Manau nieko blogo. Bet tik manau, nezinau 😁
Medeina1984 parašė:
Pagal PRISCA parode padidinta tikimybe... dariausi NIPT.. atsakymas po 2-3 sav.
Na man beveik 14 sav tai turetu buti virs 8 cm...
Mamulė_Mamulė parašė:
man taip buvo su pirmu nestumu ;) padariau neteisingai ir priaugo visko ;) tai perdariau teisingai ir viskas buvo svaru. Svarbu gerai apsiprausti, i maksit isideti …
as pasieliui visada sisiu darau per specialius medicininius sterilius tvarscius
Jallo parašė:
o jus ar vyras gal esat mazo ugio?
Mumm parašė:
as pasieliui visada sisiu darau per specialius medicininius sterilius tvarscius
Per binta gal? As isitraukiau is masinines vaistineles supakuota, perlenkiau, kad tankesnis butu ir taip pat per ji padariau
tai neviena busiu taip ismascius
Raseliukas parašė:
Per binta gal? As isitraukiau is masinines vaistineles supakuota, perlenkiau, kad tankesnis butu ir taip pat per ji padariautai neviena busiu taip ismascius
![]()
Bet tokiu budu ir slapimas buna per binta perejes. O esme yra maksti uzdengti, kad is jos nepatektu nieko. 🤔 as tai vos istumiau maza tampona.
20 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai