Braske21 parašė:
Sveikos panevezietesgal turit kokios ginekologes telefono numeri?
Labas privačios ? Ko nesikreipiat į savo klinikos ginekologus? 👍😊
Braske21 parašė:
Sveikos panevezietesgal turit kokios ginekologes telefono numeri?
Labas privačios ? Ko nesikreipiat į savo klinikos ginekologus? 👍😊
Viktorija13 parašė:
Klausimėlis, kada pasisakėte darbdaviui apie nėštumą? Mums 12 savaičių, rytoj pranesiu vadovei, bet bijau kaip maža mergaite 😆 siaip nepranesineciau kuri tai laika,…
Pasisakiau 10 savaitę, nes reikėjo skristi į komandiruotę, o turiu turbulencijos baimę, tai nenorėjau to didžiulio streso. Reakcija buvo: The best news of the day
o tom, kurios bijo, tai spjaukit ant ju. Gi nesuvalgys. Ir tokiu atveju planuočiau į tokį darbą nebegrįžti po tų atostogų
Manau, kad nuo darbo pirklauso. Nes darbas darbui nelygu.. pvz.: man dar tik 10sav., bet negaliu sulaukti kada bus 12sav., kad galeciau pasakyti. Nes darbas toks, kad reikia kartais aukstai iskelus rankas nusikelti ar uzkelti sunkius daiktus.. o tai nera gerai 😓 mums.. Tai vis dar sakau, kad nugara skauda 😶
Aš tai irgi bijau pasakyti bet ne dėl to kad Piktas bus ar dar kaip nors, tiesiog labai susigyvenom, labai igavau pasitikėjimą, dažnai visą įmonę palieka ant mano pečių, puikiai tvarkausi, pakėlė algą yra patenkinti manimi ir čia bac ir naujiena,žinau kadnulius, reikės naujo žmogaus naujos problemos ir t.t
kažkaip taip dirbu kad atrodo kad čia mano įmonė,tai gaila kad žinau jog mano išėjimas pakenks įmonės veiklai kažkiek.bet toks gyvenimas nieko nepadarysi
Arela parašė:
Pasisakiau 10 savaitę, nes reikėjo skristi į komandiruotę, o turiu turbulencijos baimę, tai nenorėjau to didžiulio streso. Reakcija buvo: The best news of the day :…
Ir man komandiruočių metas... skrydžiui baimes neturiu, bet savijauta mano labai prasta (pykinimas, galvos skausmas...). Labai sunku susikaupti darbui, o ypač bendraujant užsienyje su klientais. Tikiuosi vadove labai neužsidegs is pykcio, kad negaliu vaziuoti 🤔 o i toki darba po dekretiniu atostogu tikrai negrisiu 😔
Vaidu parašė:
Aš tai irgi bijau pasakyti bet ne dėl to kad Piktas bus ar dar kaip nors, tiesiog labai susigyvenom, labai igavau pasitikėjimą, dažnai visą įmonę palieka ant mano p…
Bet čia tu pati taip manai
jeigu tave vertina ir pasitiki, tai atvirkščiai, žmonės džiaugsis labai nuoširdžiai už tave. O tu neišeini juk iš karto, todėl bus laiko apspręsti ką daryt, pasamdyti naują žmogų ir tau perleisti jam darbus.
Aš pati turiu didelę komandą žmonių, ne vieną nėštukę esu išleidus - su pokyčiais ateina ir naujos galimybės
o pati savo vadovui pasakiau 9 savaitę, nes buvo proga pakalbėti gyvai (jis ne Lietuvoj), tai jis net nėjo į diskusijas su manim "o kas toliau". Labai džiaugės, sveikino ir sakė, kad dabar darbų ir įdomių dalykų daug, grįši jų vis dar bus, šitoj gyvenimo situacijoj ne darbai, o šeima yra visiškas prioritetas.
Aišku, negaliu ginčytis ir su tuo faktu, kad mano vadovas yra be proto fainas
Raseliukas parašė:
Jeee manes jau 2 dieną visai nepykina, gerai vadovėliai rašo, kad nuo 13 sav. naujas gyvenimas prasidės :)))
Sveikinimai. Laukiu ir aš tada
nes šiandien vemiu nuo 4 ryto. Vos į darbą beišėjau.
Mano darbovietėje darbdavė jau žinojo kad aš nėsčia anksčiau nei pati sužinojau
ji dirbo ginekologiniam skyriuje gal dėl to supranta. Paklausė ar aš nenėščia nes pasikeičiau iš elgesio ir veido. Sakau kad tikrai ne bet planuoju. Kaip tik ėjau atostogų mėnesiui. Ir būnant atostoguose sužinojau kad nėsčia
grįžus darbdavė pasikvietė į kabinetą ir sako:Inesa, aš viską matau ir jaučiu, tu tikrai nėščia. Aš tokia pat buvau kaip pastojau. Jeigu kažkas blogai ar sunku dirbti ir nori pailsėti tai tu man tik pasakyk
nu ir reikėjo jau prisipažinti nes nemoku meluoti.
Etuseni parašė:
Mano darbovietėje darbdavė jau žinojo kad aš nėsčia anksčiau nei pati sužinojauji dirbo ginekologiniam skyriuje gal dėl to supranta. Paklausė ar aš nenėščia nes…
Nu ką čia ir bemeluosi...?
Man per tą laiką porą kartų buvo, kad žmonės tiesiogiai paklausė ar nesilaukiu, nes irgi yra išvaizdos pokyčių. Tai man kažkaip neapsiverčia liežuvis pasakyti, kad "ne nesilaukiu". Pasakydavau tiesą.
11 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai