Aurryka parašė:
As +7 taip kad nevisos 😂
Nu ir aš plius7 bet aš pvz džiaugiuosi nes dabar tesveriu58😆
Aurryka parašė:
As +7 taip kad nevisos 😂
Nu ir aš plius7 bet aš pvz džiaugiuosi nes dabar tesveriu58😆
Aurryka parašė:
As +7 taip kad nevisos 😂
As plius 12 ir visai nepergyvenu del svorio didelio prieaugio dar tik ipusėjau neštumo
Anzela_ parašė:
Merginos, o jūs jau kažką įsigyjote iš daiktų/drabužių? nes kitoje grupėje jau nuo 12 sav. pradėjo pirkti ir tempti namo lovytes ir t.t. Bet man atrodo, dabar ne de…
Mes vezima jau nusipirkom praeita savaite, nes labai gera kaina uzgaudem ir kelis rubelius jau turiu
manau lovytr pirksim kai iseisiu i dekreta ir visa kita, o dabar tik siaip jei ka faino uzmatau tai paimu
Aleksiukee parašė:
Sveiki 🙂 gera girdeti, kad cia ne vien gazeles gyvena ☺️ nes as pati turbut nuo tos minutes kai suzinojau kad laukiuos pradejau plestis kaip visata.. 😭 Pasidalinkit…
Na tai kiek tie banginiai sveria?
Aš jau iki nėštumo iki visatos dydžio išsiplėčiau, tai dabar galiu ir minusiuke pabūti, man sveika
aistespi parašė:
Mes vezima jau nusipirkom praeita savaite, nes labai gera kaina uzgaudem ir kelis rubelius jau turiumanau lovytr pirksim kai iseisiu i dekreta ir visa kita, o d…
O kokį?
Zhiuli parašė:
jergutėliau
man irgi turbūt būtų 4-as sūnus, jei dar vėliau laukčiausi po šito. Gerai, kad jau…
Nuostabi Jūs! Jokia tarka
mes visos tarkos tada!
tiek vaiku uzauginot jau:))) bus viskas super!
Lamama parašė:
Nuostabi Jūs! Jokia tarkames visos tarkos tada!
tiek vaiku uzauginot jau:))) bus viskas super!
![]()
Nu aš dar tik du. Va Golden girl ketvirtą nešioja, kokia moteris
Aleksiukee parašė:
Sveiki 🙂 gera girdeti, kad cia ne vien gazeles gyvena ☺️ nes as pati turbut nuo tos minutes kai suzinojau kad laukiuos pradejau plestis kaip visata.. 😭 Pasidalinkit…
Su pirmu priaugau 24 kg 😲 iki antro nėštumo likę 10 kg nuo pirmo. Tai iki kokios 17 sav buvo nukritę 2,o dabar jau priaugti 4 nuo pirminio svorio prieš šitą nestuma. 🙄 Labai žiūresiu, kad daug ne priaugt. Man akušerė sakė, kad galima priaugt šį nestuma iki 11 kg. Tai dabar 74 sveriu. Žiūrėsim kas toliau 😁
Mėlyno_kraujo parašė:
Su pirmu priaugau 24 kg 😲 iki antro nėštumo likę 10 kg nuo pirmo. Tai iki kokios 17 sav buvo nukritę 2,o dabar jau priaugti 4 nuo pirminio svorio prieš šitą nestuma…
Tai dar ne banginis. Sutikčiau 74 sverti mielai
5 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai