Čikita22 parašė:
Ar labai tikit, kad nėščiosioms negalima į laidotuves?
Pirmą kartą girdžiu 😱 manau tai tik šnekos, kaip ir plaukų kirpimas ir pan.
Čikita22 parašė:
Linanute parašė:
Kai laukiaus pirmo laaabai daug laidotuviu buvo ir kelios tokios ziaurios jaunu zmoniu mirtys tai nei i vienas nejau nes nenorejau saves nervuot. O siaip tai nuo saves priklauso kaip jautiesi, as ir kerpu plaukus ir dazau ir nagus turiu. Ir su sunum irgi kirpau- o sako nukirpsi vaikui prota reikia prikasti liezuvi pagal prietarus(babyte sake) nu nezinau-vaikas pirmunas klaseje
taip kad kaip paziuresi ir save nuteiksi.
Čikita22 parašė:
Beje apie prietarus sako jei vaziuoji kur ir sugrysti -nesiseks tai jau patyriau ne viena kart vaziavau su suniu i parodas pamirsau dokumentus pirma diena o antra pinigine abu kartus teko grysti -parodas laimejom, suo tapo Lietuvos cempionu. Taip kad kaip pati jauciates jei gerai ir artimas zmogus nieko cia nematau blogo
Fieja parašė:
Kai laukiaus pirmo laaabai daug laidotuviu buvo ir kelios tokios ziaurios jaunu zmoniu mirtys tai nei i vienas nejau nes nenorejau saves nervuot. O siaip tai nuo sa…
Tai taip, jei labai artimi žmonės, draugai, giminaičiai, tai vien dėl didelio skausmo neiciau, bet jei tėvo pusbrolio teta kokia, tai jei pati jauti, kad sugebėsi būti rami tada kodėl gi ne. Kaip suprantu, čikita klausė ar negalima eiti, nes galbūt tokį prietara girdėjo 🙂
Linanute parašė:
Tai taip, jei labai artimi žmonės, draugai, giminaičiai, tai vien dėl didelio skausmo neiciau, bet jei tėvo pusbrolio teta kokia, tai jei pati jauti, kad sugebėsi b…
Taip, esu girdėjusi. Bet nieko nenutiks jei dalyvausiu. Būtų negražu nedalyvauti. O dar niekam nesakiau, kad laukiuosi,tai gali ir nesuprasti mano pasirinkimo nedalyvauti.
Agn33 parašė:
Tai kas čia per sovietinė gydytoją? Aš jau tris kartus dariausi ir visų turiu foto net neprasius duoda![]()
Man duoda irgy kiekvieną kartą kai apsulankau
Čikita22 parašė:
Taip, esu girdėjusi. Bet nieko nenutiks jei dalyvausiu. Būtų negražu nedalyvauti. O dar niekam nesakiau, kad laukiuosi,tai gali ir nesuprasti mano pasirinkimo nedal…
Tikrai nieko nenutiks, nebent yra labai artimas žmogus ir bus labai sunku, kad pačiai emociškai blogiau nebūtų 🙂
Labas visoms 😊 noreciau isgirst nuomone gal kas susidure is ankstesnio nestumo. Antras echoskopas paskirtas 18sav. bet nera talonu tai esu uzsiregistravus kai bus 15sav +6
Kaip manot ar priims? Ar teks laukti kol atsiras laisvu vietu nors tai gali but jau ir 21sav ar daugiau
Aura91 parašė:
Labas visoms 😊 noreciau isgirst nuomone gal kas susidure is ankstesnio nestumo. Antras echoskopas paskirtas 18sav. bet nera talonu tai esu uzsiregistravus kai bus 1…
Yra skanas nuo 18 iki 20 sav.ir seip manau turėtų priimti nes čia irgi išsamus jis buna🙂
Agn33 parašė:
Šiaip įdomu, ar jūs pasitikit echoskopu dėl dauno sindromo? Ziuriu dabar labai populiaru Nipt, PRISCA tyrimai, ar galvojat, kad juos pasidarius ir sužinojus, kad yr…
aš galvoju kad tai tik tyrimas kuris gal nevisuomet teisybe parodo.zinau pavyzdžių kur daresi natera tyrima ir atsakymas buvo geras o vaikas gime su dauno sindromu.
Nors as pati ir dariausi ir koks bebūtų atsakymas gimdyčiau vistiek.
5 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai