cikondaa parašė:
Neduodu. Gal tai tik sutapimas, bet nuo aliejinio budavo labai neramus, o nuo vandeninio labai atpilinejo.
Nu va, ir aš gal neduosiu nežinau kaip geriau.
cikondaa parašė:
Neduodu. Gal tai tik sutapimas, bet nuo aliejinio budavo labai neramus, o nuo vandeninio labai atpilinejo.
Nu va, ir aš gal neduosiu nežinau kaip geriau.
Myelli parašė:
🙈 Aš tą patį sakiau pediatrei, kad mišinuke yra to vit.D , bet ji kažkaip apskaičiavo suvalgomą kiekį per parą, ir pasakė kad vistiek duoti, nes saulės pakankamai n…
Aš visus metus geriu ir vaikams duodu .. ir tik taip būna norma... mažiausiam irgi po lašiuką duodu. Iš lauko tai nieko dabar negaunam.
Laurita1 parašė:
Sveikos mamytes mums 3men ir 2sav ir maziukas traukemas uz rankyciu nekele galvytes visai net nebando gal kazka patarsit? Ant pilvuko kai buna galva kele labai ger…
Mūsų irgi taip nekelia. Dar jis apskritai laikomas stačias nelaiko galvytės (vis prilaikome). Ir daktarė sakė normalu. Darome mankštas, nes buvo padideję tonusai. Kitų vaikai 1-2 mėnesių jau laiko galvytes, o mes 4 mėnesių ir dar sunkiai laikome. Mums gulėti ant pilvuko didžiausia kančia..
Mandarinu_feja parašė:
Mano mažiukė po roto skiepo tik pirmą dieną skysčiau kakojo, bet ilgokai labai pykino ją, fontanais atpylinėjo. Bet šiaip gal nėra tas skiepas toks, kurio baidytis …
Atleiskite, iš kur žinote, kad tokio amžiaus vaiką pykino? 😳🤭
Julija83 parašė:
Mamytės,kelinta guldot vaikučius nakties miego?Ir kada jie atsikelia ryte.Nes aš guldau 19val.,mažoji keliasi 5-5.30.🙈🙉🙊paskui tik trumpi miegeliai...Gal sakau per …
19:00val jau miega, keliasi dažniausiai +-7ryte, neskaitant kad keliasi naktį valgyti.
Justukas2020 parašė:
po meningokoko skiepo daryto vakar. kazkuo gal patept ar savaime praeis?
Praeiti turi, guzas gali būti net mėnesį ir ilgiau, tą vietą vaikiukam skauda.
PERAN parašė:
Atleiskite, iš kur žinote, kad tokio amžiaus vaiką pykino? 😳🤭
Nors ne manęs klausiat, bet mano vyrutį irgi pykina kartais. Pvz pavalgęs, atsirūgęs paguldau miegelio, o jis su galva į vieną šoną į kitą sukiojasi. Tada pradeda žiaugčioti, kartais atpila pienelį, kartais pakeliu dar atsirūgsta 😊
Myelli parašė:
Aš vaiko kažkaip nebandau dar sodinti suėmus už rankyčių. Užtenka gulėt ant pilvo ir kelti galvytę. Tegul dar stiprina nugaros raumenis.
Ant pilvo visaip buna bet ant pilvo puikiai viskas o vat daktarei nepatiko kad sodinant traukent uz rankyciu jis nekele dar galvos
Rose123 parašė:
Mūsų irgi taip nekelia. Dar jis apskritai laikomas stačias nelaiko galvytės (vis prilaikome). Ir daktarė sakė normalu. Darome mankštas, nes buvo padideję tonusai. K…
Nu tai va cia tos daktares skirtingai sako jums sako normalu o man jau sako nelabai nu kaip is tikruju uzknisa atsiprasant kai visoms skirtingai kalba
cerebellum parašė:
Prisidedu prie sveikinimu! Ir nepazeidinekim karantino, uzsidenkim nosis lauke 😁 stoga rauna jau namie, norim atgal i baseiniuka! Reik greiciau iveikti sita reikala…
Nosis? Kam? Kad susirgt nuo šlapios kaukės vaikštant su vaiku 3valandas?
11 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai