debesujura parašė:
Artėja gimtadienis ir jau klausia manęs ką dovanų nori mažoji 😊 Gal kokių minčių turite, kas būtų naudinga ir patiktų? Ką Jūs savo vaikučiams dovanosite?…
Kutis prenumerata, Lego, lėlių namą.
debesujura parašė:
Artėja gimtadienis ir jau klausia manęs ką dovanų nori mažoji 😊 Gal kokių minčių turite, kas būtų naudinga ir patiktų? Ką Jūs savo vaikučiams dovanosite?…
debesujura parašė:
Artėja gimtadienis ir jau klausia manęs ką dovanų nori mažoji 😊 Gal kokių minčių turite, kas būtų naudinga ir patiktų? Ką Jūs savo vaikučiams dovanosite?……
Pas mus namie pilna zaislu, dvi mazos damos, tai nebetelpam su tais ju zaislais. Ir musu merginu gimtadienis bus svenciamas ta pacia diena, tai kazkokiu butent zaislu nereikia, mociutem tik pasakem kad suknyciu ir kelnyciu reikia, multivitaminiu guminuku, dar didzioji savo norus isreiskia, o mazajai tai vistiek zaislu gausim, neipareigojam, ka jau dovanos tas bus gerai 🙂 bet kai vyresniosios buvo 2m gimtadienis tai gavo zaisline virtuvele su priedais, leles vezima, leles lova, dar ten kazka
lince_ parašė:
Manau nėra dideles problemos. Vokietijoje vaikai eina reguliariai pas daktarus ir ten tikrina raida, kalba ir t.t. Kas dėl kalbos tai to patikrinimo metu žiuri ar d…
mano vaikas nuo metuy ir 4 menesiu nebesako ne vieno zodzio jei kada issprusta koks tete labai retai tai viskas
Lofficiel parašė:
Kutis labai gera idėja, kas mėnesį gautų naują 👍 lėlių namus tai jau net du turim, vienas mažesnis, o kitas Barbės namas 4 aukštų 🤦 iš tiesų nelabai dar juose žaidžia.
Kas patinka labai tai maži indukai - puodeliai, lėkštutės, tai sėdim prie staliuko ir geriam "kavą" 🤭
saundstorm5 parašė:
Pas mus namie pilna zaislu, dvi mazos damos, tai nebetelpam su tais ju zaislais. Ir musu merginu gimtadienis bus svenciamas ta pacia diena, tai kazkokiu butent zais…
Iš tiesų su tais žaislais ir pas mus jau šakės, visko daug yra, nes nieko neatsisakom, kai atiduoda draugai 🤭 bet atrasti, kas labai patiktų sunku, renkuosi idėjas.
Virtuvėlė pas mus irgi jau koks pusmetis yra, tai tikrai patinka, stovi pas mus virtuvėje, tai dažnai pasiskolina mano puodus 😁
Sveikos mamytės 🙊 noriu jūsų patarimų kaip pradėti nutraukti maitina 🤦? As vis maitinu ar yra tokių mamų? 🤔 Mum kita savaitė prasidės darželis labai kad jai bus stresas dėl darželio 😔 ir dar dėl pienuko 🤦. Bet ji žinokit visai mažai valgo maisto darau kiekvieną dieną. Neragauja ji ir viskas bandau kažkaip bent biški duot tai verkė rėkė būna pikta.. Jeigu per dieną suvalgo indėlį košės tai esu laiminga. Šnd dariam kraujo tyrimus geri 🤦
Vikute12 parašė:
Sveikos mamytės 🙊 noriu jūsų patarimų kaip pradėti nutraukti maitina 🤦? As vis maitinu ar yra tokių mamų? 🤔 Mum kita savaitė prasidės darželis labai kad jai bus str…
Sveika, baigiau žindyti prieš mėnesį, bet jau buvo likęs paskutinis rytinis žindymas. Tai tiesiog ilgą laiką jai sakiau vis, kad jau pienukas gali bet kada pasibaigti ir kažkaip ji pati vis trumpiau valgydavo, tai vieną rytą pasakiau, kad va pienukas ir baigėsi. Kažkaip labai ramiai sureagavo, net ir neprašė nė karto paskui pieno.
Bet Jums gal dabar ne pats geriausias metas nutraukti žindyti, jei už savaitės jau darželis?
Aš pati nutraukiau dėl to, kad mano kraujas labai suprastėjo, tyrimai blogi. Tai jei Jūsų ir vaiko sveikata puiki, manau dar neskubėkite 🤷
debesujura parašė:
Sveika, baigiau žindyti prieš mėnesį, bet jau buvo likęs paskutinis rytinis žindymas. Tai tiesiog ilgą laiką jai sakiau vis, kad jau pienukas gali bet kada pasibaig…
Aš jai irgi sakau kad jau pas mamyte pienukas baigėsi ir daugiau jo nebus. Bet žinokit ji vistiek lupa verkė papo ir viskas 🙊 taip mum kita pirmadieni į darželį 😔 dėl to ir bijau kad jai didesnis stresas nebūtų 😭 bandžiau duot pieną paprasta neima 😔
Vikute12 parašė:
Aš jai irgi sakau kad jau pas mamyte pienukas baigėsi ir daugiau jo nebus. Bet žinokit ji vistiek lupa verkė papo ir viskas 🙊 taip mum kita pirmadieni į darželį 😔 d…
Aš vien dėl darželio ir toliau maitinu, nes čia jam geriausias būdas grįžus emocijas paleisti 🙈 Tiek, kad jau pusė metų, kaip grįžau į darbus, tai papulį gaudavo tik vakarais/naktį/ryte. Dienos metu auklė košėmis/makaronais/kukurūzais /vaisiais/uogom/daržovėm maitindavo. Nėra jis irgi labai valgius, bet matant pavyzdį vėl kiek kitaip elgiasi. Tad jūsų vietoj tikrai neskubėčiau su nutraukimu vien tik dėl darželio, nes tada dvigubas stresas vaikui būtų...
vaivaidusia parašė:
Aš vien dėl darželio ir toliau maitinu, nes čia jam geriausias būdas grįžus emocijas paleisti 🙈 Tiek, kad jau pusė metų, kaip grįžau į darbus, tai papulį gaudavo ti…
Ačiū!! 💗 Taip ir darysiu 🙊
5 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai