Jolanta12 parašė:
Turiu įsigijus vieną merino vilnos rūbelių komplektuką. Kaip manot jį geriau dėtis į gimdyklą ar į palatą? Esu girdėjus, jog rekomenduoja, kad patys pirmieji vaiko …
Aišku tik į palatą
Jolanta12 parašė:
Turiu įsigijus vieną merino vilnos rūbelių komplektuką. Kaip manot jį geriau dėtis į gimdyklą ar į palatą? Esu girdėjus, jog rekomenduoja, kad patys pirmieji vaiko …
Aišku tik į palatą
candy parašė:
Mamytes gal galit man pagelbeti kokiu pradzioj vaistuku gali prireikti, mama daro is lt siuntinuka norisi nusipirkti o jau pamirsus,kiek atsimenu su pirmu turejau z…
Clogin putos
nekantruolė parašė:
Aš turiu irgi ko plektuką merino vilnos, pradžioj galvojau irgi jį rinktis kaip pirmus rūbelius, bet vis gi nusprendžiau, kad su jais vešimės namo. Tuo labiau, kad …
Tai va aš ir galvoju, kad jie ir išsitepti gali, o paskui juos išskalbti sunkiau. Atrodi skulkmena, bet kiek nežinomybės
Aisyte parašė:
Sveikos,
Bendraujate čia, ar turit FB grupę?🙂
Yra ir fb.bendrauja ir cia🙂
Selija parašė:
Kokį vežimą pirkot? Aš vakar gavau jau saviškį, bet dar bijojau išpakuot😂
MandMs parašė:
Klausimas o ar yra pasiskiepijusiu? Nes as jau planuoju kita savaite pasiskiepyt.. manau jau gan saugus laikas bus..
Aš pasiskiepyjau dar vasarą
Karalaite parašė:
Gal kuri darėtes nemokama testą antigenu GP gauti? Per kiek laiko gavot GP pasa? Jau praėjo 20h po tyrimo dar nėra GP,
GP nesciosioms nesusiformuoja, einant kur nors reikia rodyti neigiama testo atsakyma ir nesciosios knygele
taip pat susiformuoja europos zaliasis pasas tai man jis tiko vietoj GP musu
KarolinaKri parašė:
GP nesciosioms nesusiformuoja, einant kur nors reikia rodyti neigiama testo atsakyma ir nesciosios knygeletaip pat susiformuoja europos zaliasis pasas tai man j…
Sveika, o tas žalias pasas kuriam laikui tada susiformuoja? Iki tol kol testo atsakymas galioja?
9 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai