MomInTheAir parašė:
Jepl mamos!kaip dziovinat columbia pukinius kombius? Isskalbiau ir galvoju ar nesuvariau😭😭😭😭
Aš irgi buvau isskalbus su minkstikliu galvojau sakes bus, bet du kart džiovyklėje pajungsiu tai atrodo viskas gerai
MomInTheAir parašė:
Jepl mamos!kaip dziovinat columbia pukinius kombius? Isskalbiau ir galvoju ar nesuvariau😭😭😭😭
Aš irgi buvau isskalbus su minkstikliu galvojau sakes bus, bet du kart džiovyklėje pajungsiu tai atrodo viskas gerai
Mėtinė parašė:
Ojei! Neprisigalvokit ir neieškokit iškart diagnozių! Viskas su jūsų vaikučiu gerai, tiesiog jam pasirodė smagu, juk skausmo jam tai nesukelia, į sieną ir grindis i…
Tai va, kad bajerio forma, tikiuosi neprades i kietus daiktus 🤦♀️
Mano ir kritineja lovoj🤣 biski bijau kai nakti taip daro, kad lauk neisvirstu netycia 🤷🏼♀️
Persik07 parašė:
Sveikos mamytės. Gal pasidalinsite, ką lanko jūsų liepinukai? ( kažkaip norisi paįvairinti mūsų dienas, lankėme baseiną, bet pradėjo kirsti per piniginę). Vilnius……
Aš vedu į yamaha ir į Kuria vaikai, savaitgaliais nueiname į žaidimu kambarį 😊 liūdna, kad mano mieste nėra vaikams tinkamo baseino 😩 auga laaaaabai aktyvus ir smalsus jaunuolis, vis ieškau kur būtu galima vaikui išsikrauti, bet kažkaip pasirinkimo mažoka tokiem mažiems 🙂
AsKe parašė:
Sveikos, ar yra kuris vaikas eitu 24h megot? Nū kosmosas ar miegam pietų 2h ar 20min tas pats 24h ejna. Jau nebežinau ką. Daryt.Ko be paklausi iš pazystamu visi sak…
Sveika, mes irgi gan vėlai einam. Būna 23h , buvo atvėju kai visą savaitę be 00h neužmigo🤷♀️
MomInTheAir parašė:
Džiovyklėje su kamuoliukais, pvz teniso.
AsKe parašė:
Sveikos, ar yra kuris vaikas eitu 24h megot? Nū kosmosas ar miegam pietų 2h ar 20min tas pats 24h ejna. Jau nebežinau ką. Daryt.Ko be paklausi iš pazystamu visi sak…
Žadinkit rytais gerokai anksčiau, ankstinkit/trumpinkit pietų miegą. Nepasikeis greitai, bet jei ankstinsit mėnesį laiko sistemingai, tikrai pakeisit vakarinio užmigimo laiką. Bet reikia paaukoti savo ilgesnį miegą rytais ir padirbėti. Ir taip, tada vaikai miega 20-21h vakare. Abu
Oho, o aš kaip tik auginu miegaliuką.. nors ryte keliasi 7-8 ryto, pietų eina apie 11-12 miegot, kartais nedatraukia iki pietų, jeigu išeinam su vežimu į lauką arba su mašina važiuojam iškart jau ramybės busenoje, į nieką nereaguoja, apsnūdęs.. galvoju kaip bus darželį, kai taip anksti miegučio pradės norėt..net į lauką neišeis .. pietų miegelio namie išmiega apie 2h kartais būna ir 3, o vakare miegot užmiega apie 21, nors nuo 20 jau pradedu migdyt..🙈😴
mikam parašė:
Sveikos, kurios duodat vitaminą c, kurios firmos naudojate? 😊
Cevikap lašiukus
7 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai