Soliamio parašė:
Sveikos, vakar pasidariau testa ir kraujas parode 70,81 tai kaip ir tikiuosi geriausio liepos menesiui. Man buvo atliktas iui 10.15, naudoju progesterona, bet siand…
Stiprybes Jums 🙃
Soliamio parašė:
Sveikos, vakar pasidariau testa ir kraujas parode 70,81 tai kaip ir tikiuosi geriausio liepos menesiui. Man buvo atliktas iui 10.15, naudoju progesterona, bet siand…
Stiprybes Jums 🙃
Soliamio parašė:
Rudos isskyros nera taip blogai. Gali buti poimplantacinis tepimas. O kraujas rodo labai gera hcg kaip tokiam laikui!!! Todel tikiu, kad bus viskas gerai!
Sveikinam 😍😍😍 nuo 6 sav jau dazniausiai darant echo girdisi sirdele, tai anksciau ner ko eiti. Del gydytoju tai yra forumu apie kiekviena poliklinika. As dabar pirmam kartui uzsirasiau pas bet kokia (nes pas ta kuria noriu lb ilgai laukt), poto lankysiuos pas Milda (as Seskines poliklinikoje).
VSJo parašė:
Sveikos, nėštukės 🌸 Prisijungiam ir mes į nėštukių gretas 🤰 Pakolkas nedrąsiai, nes turėjau 3 persileidimus, bet šį kartą daugiau poilsio ir tikiu viskas bus gerai …
Sveikinimai!! Kartu su jumis tikiu kad bus si karta viskas gerai
Ramita parašė:
Sveikinimai!! Kartu su jumis tikiu kad bus si karta viskas gerai![]()
Ačiū! 🤗 Kaip jūs jaučiatės? 😊
Labas
tyliai jungiamės, šiandien pamačiau vaiduoklį ir pridaviau kraują užtvirtinimui, laukiam liepinuko
kaip faina vasarą mažiukai mūsų gims, bus šilta ir gera
Aš jaučiuosi kolkas puikiai, dujos tik kažkaip antra diena labai kaupiasi, bet dar tik 4 savaitės, su pirmąja dukryte 6 sav negerumai prasidėjo
bet tikiuosi šįkart negerumų nebus
Sveikos. Gavau laika anksciau tai buvau siandien. Bet deja nieko nepamaciau, nes gyd sake dar anksti da ryt echo☹️ tel parode jau kad 6 sav yra, gyd sake vos 5 sav, apsiskaiciavau 🤔 bet pasikalbejus su gyd jauciuosi ramiau, sake ner jokiu pozymiu apie negimdini nestuma 😎 tai va db eisiu 20d,padarys echo ir uzves kortele sake 👌 o del savijautos, tai visad noriu valgyt, i wc ir beveik visad pykina. Dar pilva pamaudzia🤷♀️🙈 sake toliau gerti folio rugsti ir vengti uzkietejimo 🌞
10 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai
105 testuotojų vertinimai