S@msung parašė:
O kodėl 3 valandas? Aš šiandien registravausi, tiek ginekologė, tiek procedūriniame sakė 2 valandas nuo pirmo paėmimo reikės sėdėt. Paims iškart atvykus prieš gėrim…
Taip, teisingai. Aš buvau dvi val. 😊
S@msung parašė:
O kodėl 3 valandas? Aš šiandien registravausi, tiek ginekologė, tiek procedūriniame sakė 2 valandas nuo pirmo paėmimo reikės sėdėt. Paims iškart atvykus prieš gėrim…
Taip, teisingai. Aš buvau dvi val. 😊
Rodo parašė:
Bet blogai būtent vaikiukams?Vieną pamenu,kad nustojo vystytis,o kas kitoms?
Na,su antikūniais ir aš vilčių turėjau,kai tik 4 mėn praėjo,bet subliuško tos vilt…
Man nuo antro praėję jau daugiau nei 7 mėn, turiu tik 200 antikūnų
tai būtent dėl to ir ruošiuosi skiepytis, nes susirgt bijau, o namie iki gimdymo prasedėt irgi negaliu (ir nenoriu tuo pačiu)
Ima baimė tikrai, bet labai stengiuosi pasitikėt šiuolaikine medicina.
Valdonee parašė:
Kada vizitas? Parašykit po to! Mes čia tryse (o gal daugiau), kurios turime vizitus šiandien!😊
Bambukinis Natures Purest, pirktas pries 6 metus Babycity arba Kotrynoje, nepamenu. Bet jis 100 % bambukinis. Nerealus jausmas prie jo prisilietus. O perkancioms merino vilnos irgi siulau skaityti sudeti, nes raso merinos vilnos pledas, o sudetis mixas.. labai geri tokie. 
Georginna parašė:
Kaip smagu girdėtiaš pati šiandien eisiu į savo didijį echo, o paskui vėžimo pirkt, tai man happy day
![]()
Kaip smagu, aš irgi šiandien ką nors užsakysiu mažylei internetu, pusiaukelės ir sėkmingo vizito proga ❤ ir lauksim žinių iš Jūsų po vizito
Valdonee parašė:
Kaip smagu! Kaip jums dabar ramu! Labai džiaugiuosi! ❤ Kiek laiko truko echoskopas?
Apžiūra echoskopu truko kiek daugiau nei pusvalandį, bet turbūt todėl, kad gydytoja norėjo pamatyt visas širdies kameras, o mergina miegojo pasisukus ne taip, kaip reikėjo gydytojai, tai bandėm ir laukėm, kol nors kiek pasisuks
S@msung parašė:
Kaip smagu, aš irgi šiandien ką nors užsakysiu mažylei internetu, pusiaukelės ir sėkmingo vizito proga ❤ ir lauksim žinių iš Jūsų po vizito![]()
As siandien lindex prisipirkau internetu abiems merginoms
nors ir taip nuo rubu luzta spintos, ketinau nepirkt, bet neatsilaikiau
Rodo parašė:
Bet blogai būtent vaikiukams?Vieną pamenu,kad nustojo vystytis,o kas kitoms?
Na,su antikūniais ir aš vilčių turėjau,kai tik 4 mėn praėjo,bet subliuško tos vilt…
Taip maziukams. Nustojo vystytis. Kita persileido būdama 4men. Kita pagimdė nepilnų 8men, tai dar neisku kaip ten atsilieps vaikui ateityje. Guli ligoninėje savaite laiko, gimė su neišsivysciusiais plaučiais ir gelta prasidėjo.
Visi šie atvejai po skiepo, bet niekas nepasakė kad nuo skiepo, tai arba sutapimas arba ne 😊
Aš po dviejų men skiepo turėjau beveik 4t antikūnių. Tai sakau gal dar liko.
Na taip, tiei aš tiek vyras dirbam iš namų. Į miestą dbr neinam nes aš neturiu sveikatos. Į maisto parduotuvę retai važiuojam. Vienintelis vaikas eina į mokyklą, bet ten juos testuoja kiekvieną savaite, tai jeigu kas susirgtu iš klasės nebeleistume ir jo, darytume nuotolinį.
Vasaros mergaitė parašė:
Aš jau pavargau apie juos skaityti 😁
Kolkas linkstu link to, kad skiepas tik po gimdymo. Per daug mano aplinkoje nėštuk…
As gal ir skiepyciausi, bet kadangi iki nestumo po antro skiepo man 4 dienas laikesi 40 temp ir galvojau numirsiu, tai dabar tikrai taip nerizikuosiu. Skiepysiuos po nestumo, nes bijau kad i trecia skiepa organizmas sureaguos taip pat ar dar baisiau.
PiktasKeksas parašė:
As siandien lindex prisipirkau internetu abiems merginomsnors ir taip nuo rubu luzta spintos, ketinau nepirkt, bet neatsilaikiau
![]()
Taip jau būna
aš ieškosiu turbūt pirmo komplekto su išverstomis siūlėmis 50 ar/ir 56 dydžio
kur perkat pirmąjį komplektą?
S@msung parašė:
Taip jau būnaaš ieškosiu turbūt pirmo komplekto su išverstomis siūlėmis 50 ar/ir 56 dydžio
kur perkat pirmąjį komplektą?
As i ligonine su pirmuoju veziausi tik su isverstom siulem, su antraja mixa. Galiu pasakyt jokio skirtumo nebuvo. Tai neuzsikabinkit
galit isverstom siulem babycity pasiziuret, labai faini yra merino vilna arba su pukeliu vilauritoa, turi nemaza pasirinkima, bet tik gyvai. P.s. daugiau perkant ten galioja nuolaidos kraiteliui ;) dar smelinukas.lt turi nemaza pasirinkima.
12 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai