GiedrėIv parašė:
Aš kai matau, jog negerai yra tai su tokiu nuleidžiu dujas ir išsikakoja kartu gerai tada
Mes irgi esant reikalui naudojam siuos vamzdelius 🙂
GiedrėIv parašė:
Aš kai matau, jog negerai yra tai su tokiu nuleidžiu dujas ir išsikakoja kartu gerai tada
Mes irgi esant reikalui naudojam siuos vamzdelius 🙂
Gal kas nors naudojate pieno surinkiklius?
Arba kaip galima butu surinkti piena is kruties maitinimo metu, nes islasa, o kazkaip pagalvojau gaila resurso
i tyreles primaitinimui galeciau panaudot...
Avento nepatiko, nesilaiko prie kruties kazkaip... arba nemoku naudotis...
Chinchinke parašė:
Gal kas nors naudojate pieno surinkiklius?
Arba kaip galima butu surinkti piena is kruties maitinimo metu, nes islasa, o kazk…
Man irgi įdomu tie surinkikliai nes tie lašiukai gaila kad sulaša į merliuką kai butu imanoma maitintinant kad begtu i kokia talpa😁
Pirkau Alieexpres, su abiem vaikais pasiteisino
p.s. aisku reikia stebeti, kad per virsu neisbegtu.
€ 2,94 30%OFF | Breast Correcting Shell Baby Feeding Milk Saver Protect Sore Nipples for Breastfeeding Collect Breastmilk for Maternal
https://a.aliexpress.com/_uA4Kjy
Greta Sir parašė:
Labas, kas kiek laiko maitinat mp 3 mėn mažylius? 😊
Kas valandą, kas dvi, jei nemiega 🙂
Greta Sir parašė:
Kada pati pasipraso, gaunasi 2h tai tikrai, o kartais tai dar veliau. naktim isvis keliames valgyt tik 1-2 kartus🙂
Greta Sir parašė:
Labas,palei poreiki. Kada nori tada gauna. Buna, kad po valgymo praejus pusvalandziui ar valandai valgo, o pvz naktim buna, kad nesikelia ir miega iki ryto 😊
Visha parašė:
Kas valandą, kas dvi, jei nemiega 🙂
Panikuotoja parašė:
Kada pati pasipraso, gaunasi 2h tai tikrai, o kartais tai dar veliau. naktim isvis keliames valgyt tik 1-2 kartus🙂
E.Vai parašė:
Labas,palei poreiki. Kada nori tada gauna. Buna, kad po valgymo praejus pusvalandziui ar valandai valgo, o pvz naktim buna, kad nesikelia ir miega iki ryto 😊
O kokius alkio ženklus rodo jūsų mažyliai? 😊
10 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai