Chinchinke parašė:
man sake, kad po 4-8 sav reiktu...
As kai buvau pas alergologe del dermatito, tai ji minejo, kad daug ivairiu veiksniu gali issaukti dermatita, tarp kuriu ir skiepas. Tai tiesiog reiketu tepti emolientu, drekinti.
Chinchinke parašė:
man sake, kad po 4-8 sav reiktu...
As kai buvau pas alergologe del dermatito, tai ji minejo, kad daug ivairiu veiksniu gali issaukti dermatita, tarp kuriu ir skiepas. Tai tiesiog reiketu tepti emolientu, drekinti.
Labas mamytes. Gal kazkam buvo taip. Vaikas susirgo, karsciuoja jau 3 paras (38.8), siandien jau ketvirta prasidejo, gerklyte isberta, daugiau nieko. Tarp temp pakilimu zaidzia, pavalgo, vandens geria daug. Kuno neisbere. Kraujo tyr geras, virusas. Siandien darysime streptokoko tyrima. Ar buvo kam taip, kad karsciavo virs 3 paru?
Evavava parašė:
Labas mamytes. Gal kazkam buvo taip. Vaikas susirgo, karsciuoja jau 3 paras (38.8), siandien jau ketvirta prasidejo, gerklyte isberta, daugiau nieko. Tarp temp paki…
O delnai ir padai neisberti? Gali būti entero virusas.
Dolen parašė:
Mums entero virusas buvo spėjam, tai išvis tik 1k pakilo temperatūra, išbėrė tik padus ir šlaunis bei sėdmenis. Ir viskas. Laikėsi iki 5 dienų bėrimas.
Dolen parašė:
Ne, neisberti. Bet pamaciu gerkle, gyd pasake, kad gali buti enterovirusas, bet sake, jog temp dazniausiai buna 3 paras.
Siandien temp taip staigiai nekyla, lyg ir tarpas padidejo, bet vaikas vangesnis..
Šį mėnesį mūsų vaikučiams 1.5 metų, su kuo mus visus ir sveikinu!!! 🎉🥳
Kaip sekasi augti? Gal kam nors bus įdomu pasidalinti, pasižiūrėti kaip kiti vienmečiai auga.
Maniškis apie 13 kg, ūgis ~89, kojos dydis 24 🙈
Nieko neužmiršau?😁
Kalba paprastus žodžius, Lego nepatinka, užtat visur važinėja su savo mašinėlėmis linksmai rekdamas "Viu-viuuuu" arba "Bi-bii", kartais važinėja ant mamos kol skanauja MP, kartais su mašinele rankose ir užmiega.
Žiauriai patinka traktoriai, žoliapjovės ir motociklai.
Mėgsta vartyti knygeles. Visada šoka kai išgirsta muziką arba pats reikalauja įjungti, patinka šokti kartu, ypatingai kartu seneliu. Su juo ir smagiai durniuoja ant batuto ir "padeda" laistyti lysves.
Mėgsta mėtyti akmenis į ežerą ir jame pliuškentis.
Dar vadovauja kur kam bėgti kai žaidžiame visi kartu gaudynes. Nori visur dalyvauti ir pyksta, kad kolkas negali numesti kamuolio iki krepšio.
Labai mėgsta apsikabinti.
Dieną miega 1.5-3 val. Naktį atsibunda nuo 1 iki N kartų. Skaniausiai valgo avokadą bei braškes. Paragavo ledų, dabar juos galiu valgyti tik kol miega, nes kitaip bandys atimti 😁
BarboraW parašė:
Sveikos! Ar Jūsų vaikučių jau eis į darželį nuo rugsėjo?
Svarstome vesti savo vaiką į privatų darželį. Tikrai galvojau, kad protingiausia b…
Taip, leisime į valstybinį darželį, manau kaip tik vaikui gerai socializultis, o ir tiek visokios veiklos darželyje buna
Sveiki, bėga laikas.. 😊 mano mažylė 80cm, 10.5kg. Nuo MP atjunkiau prieš porą dienų. Iki tol bemaitindavau tik prieš nakties miegą 1 kartą. Išmiega visą naktį nuo gegužės vidurio, iki tol keldavosi kas 1-2h 🫣 turi 16 dantukų. Šneka savo kalba daugiausia, bet netrūksta ir prasmingų žodžių - mama, tete, baba, miau, va, ate, ne, dar ir t.t.. nuo rugpjūčio galo keliaus į darželį. Labai mėgsta kitus vaikus, yra pakankamai drąsi, tai tikiuosi patiks 🙂
Kas liečia maistą, tai top yra pomidorai, avokadas ir uogos, ypač žemuogės ir braškės. Valgo viską, daviau ir ledų paragauti, tai akys tik išsipūtė tuo skanumo 🤭 stengiuosi tokiais dalykais nepiktnaudžiauti, žinoma.
Kas turite 1 vaikutį, neplanuojate antro dar? Aš dideliuose debatuose su savimi
kaip ir faina mažas tarpas tarp vaikų, bet dabar pajutus laisvės skonį po truputį, norisi pasidžiaugti ir vėl 😅
4 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai