Šmakalytė parašė:
Man 34, irgi is tu vyresniu 😂
Bet kazkaip nesijauciu tokio amziaus, atrodo tik dabar subrendau 😂🙈
Ir man 34
Šmakalytė parašė:
Man 34, irgi is tu vyresniu 😂
Bet kazkaip nesijauciu tokio amziaus, atrodo tik dabar subrendau 😂🙈
Ir man 34
Juste.J parašė:
Suklydau rašydama, lankausi antakalnio poliklinikoje, o gimdyti planuoju AGN.![]()
Pas kokią čia stebuklingą daktarę lankotės? Aš irgi į Antakpol einu priežiūrai. Man pirmadienį paskutinis vizitas bus, visi kas 3 sav. buvo, paskutinė echo 20 sav. daryta ir daugiau nei darė nei darys. Todėl šiandien privačiai apsilankiau sužinoti, kaip ten reikalai.
Viksie parašė:
O kodėl taip kai kurios panikuija dėl paaugusio svorio "per didelio"... aš nepanikuoju, valgau ko kiek pats organizmas nori.. panašiai per mėnesį po +5kg turiu, tai…
Aš kadangi po valgymo sutrikimų atsistačius pastojau, tai irgi visiškai savęs neriboju (išskyrus pavojingą maistą). Taip, priaugau vien nuo to atsistatymo gal 15, nėštumas dar savo pridėjo 10, nu bet tokia eiga. Ateis laikas, vėl sportuosiu, įgausiu tvirtumo ir tonuso kūne. Tai svarbiau nei pats svoris.
YellowGirl parašė:
Sirdele dar plaka, bet pilna vidaus organuose visur skyscio, panasu kad iseidineja leliukas. Guldo mane del mano spaudimu, jau nepaleidzia, kad nesubirciau visai
Begalo gaila, nuoširdi užuojauta, negaliu įsivaizduoti jūsų situacijos, bet linkiu stiprybės
Renata Renatėlė parašė:
Stiprybės mamytei❤️❤️❤️ kaip liūdna....
Aš taip pat vaikštau į depiliacijas ir nesuku galvos. Gimdysiu 35m jau sakiau vsio…
Mes irgi namą įsirenginėjam... bet dar tik glaistymai, dažymai, planas iki kalėdų įsikelti, tai sėdžiu, baldus maketuoju, ieškau
Supanikavau šiandiena, kad nei naktį, nei šiandien iki pietų visai nejaučiau judesių, tai nuvažiavau pasitikrinti. Bet viskas gerai, mažylis auga, juda aktyviai, o kodėl nejaučiu sakė sunkiau pasakyt
kartais taip būna. Laiką atitinka 35+1, sveriam 2605 g. Tik gimdos kaklelis 2.3cm, klausiau ar čia viskas ok, nes pries 2 sav dar buvo 3.15 cm
sakė tokiame laike jau jokio skirtumo, nes nuo 34-35 savaitės sakė jau nebestabdo veiklos ir nebrandina plaučių, kadangi vaisius pakankamai išsivystęs
. O ir šiaip kaklelio ilgis nepastovus dalykas- jei gimda tonuse, kaklelis trumpesnis, po keleto dienų gali būti vėl ilgesnis.
Kotryna parašė:
Pas kokią čia stebuklingą daktarę lankotės? Aš irgi į Antakpol einu priežiūrai. Man pirmadienį paskutinis vizitas bus, visi kas 3 sav. buvo, paskutinė echo 20 sav. …
Lankausi pas Dovilę Smetonienę. Paskutinį echo turėjau 33 sav.
Juste.J parašė:
Lankausi pas Dovilę Smetonienę. Paskutinį echo turėjau 33 sav.
As taip pat Antakalnyje, taip pat paskutini echo turejau 20 sav... Kazkaip net idomu, kaip cia taip gydytojos nusprendzia, kad reikia lankytis ir ziureti. Esu pas Dovgal.
LTLT parašė:
Supanikavau šiandiena, kad nei naktį, nei šiandien iki pietų visai nejaučiau judesių, tai nuvažiavau pasitikrinti. Bet viskas gerai, mažylis auga, juda aktyviai, o …
Kur vykstate pasitikrinti tokiu atveju jeigu jaučiatės neramiai? Aš vis galvoju jeigu prireiktų man, kur čia Vilniuje "geriau" vykti.
6 testuotojų vertinimai
17 testuotojų vertinimai
22 testuotojų vertinimai