2023.09.09 10:23 (prieš 2 m.)
Karpet parašė:
O kaip jus po cp jautetes? Cia extra dare, tai turbut su pilna narkoze?
Man tik prakirpus vandenis vaiko širdies tonai nukrito ir pati pradėjau visa kratytis ant lovos, tai staigiai pamatę daktarai sodino i vežimą ir išvežė į operacinį, net vyrui nieko nespėjo pasakyti, kuris laukė manęs už durų kol nuleis vandenis.. Tai išvežė staigiai ant stalo operacinio pasodino visą drebančią ir turėjo suleist į stuburą greit tuos vaistus, kad suveiktų.. pati visa drebu (manau kas tai patyrusios tą drebėjimą- nu neina jo suvaldyti).. tai sako jie man jeigu kas vaikui nutiks jus pati būsit kalta... neturėjau net ką beatsakyti... tai po vaistų suleidimo paguldė, net širmų nespėjo uždėt staigiai pjovė pilvą ir dar operacijos metu visai tokiai drebančiai davė dauggg lapų pasirašinėt (net nzn dar dabar už ką pasirašiau).. o ten jie pjauna... tai irg kai jau išėmė vaikutį apvystė atnešė pabučiuot ir išnešė į reanimacinį. Po to mane jau kai susiuvo parvežė į palatą, vaiko ir vyro joje nebuvo, tai 3valanadas prasikankinau su mintimis kur jie... kai atėjo sesutė po tų 3val patikrint manęs sakau, o tai kur vaikas, vyras?.. pasirodo vyrą buvo nuvedę laukt mūsų į visai kitą palatą... tai po to jau parvedė jį pas manęs.. 3val nakties buvo kai su vyru vėl susitikom.. Atėjus rytui jau liepė stotis, tai džiaigiaus, kad vyras šalia buvo, nes besistoant ant vežiojamo wc susmukau, didelis kraujavimas buvo nu i tada dar parą liepė gulėt.. o kiek vaiko norėjau, kiek pamatyt jį norėjau.. tai vyras tik nuotraukas parodė turėjau tuo ir džiaugtis.. 3 parą seselės sakė padės nusigauti iki vaiko, kad pamaitinti, pamatyti trumpam, sakė atveš vežimuką, bet taip ir nesulaukiau
tai pati po to įsikbdama nušlubavau iki kito aukšto pas vaikutį, kuris gilėjo reanimacinam, ir pabuvus gal kokias 5min paliko silpna tai atgal grįžau į palatą šeip ne taip, na o po to vėl kiek pailsėjus pati vėl ejau, nes sunku buvo išbūti be vaikučio
o ir maitint nebepavyko, nes buvo pradėtas maitint su buteliukais, mišinukais.. Nebeėmė vaikas iš manęs
bet nieko, svarbu viskas gerai, bent jau po 5 parų galėjom būti kartu 🥰 o taip daug miego norėjosi, tai tik kai vaikutis miegodavo tai ir aš oati naudodavausi proga pasnaust dieną ir naktį.. o keldavosi kas 2val dieną naktį valgyti ir taip iki 4mėnesiu, kol nepradėjo po truputį košeles ragauti
į sportus grįžau po 6mėn. (kaip ir gydytojai rekomendavo) iki tol dėjausi korsetus.