julija121 parašė:
Sveikos mamos , pas man 11 d.buvo terminas ,dar nieko nevyksta daktare sake laukti iki penktadienio, bet galvoju gal ryt važiuoti kad patikrintų nors kaip vaikas t…
Kad mažiau judesių jaučiat ir neramu. Svari priežastis pabaigoje.
julija121 parašė:
Sveikos mamos , pas man 11 d.buvo terminas ,dar nieko nevyksta daktare sake laukti iki penktadienio, bet galvoju gal ryt važiuoti kad patikrintų nors kaip vaikas t…
Amarila parašė:
Nes galvoju gal ne skatina šeip sau
julija121 parašė:
Nes galvoju gal ne skatina šeip sau
Mano terminas buvo 09.02 tai vis tonusus pamatuodavo. O dabar nuo pirmadienio pagulde ir rytoj nuleidines vandenis. Paziurejo echoskopu kad vaikuciui viskas gerai tai naturaliai bando skatinti vis sujudinant kakleli. 39 savaite buvo atsiverimas 1,5 cm ir ilgis 3cm. Pirmadieni 41+2 buvo 1,5 cm ir sutrumpejes iki 1cm ilgis. Sujudino kakleli, siandien jau atsiveres 2,5cm ir ilgis 0,5cm. Dar sujudino ir sake nesistebet jei nakti pagimdysiu. Nes stengiasi naturaliai kad veikla prasidetu
Migla_la parašė:
Mano terminas buvo 09.02 tai vis tonusus pamatuodavo. O dabar nuo pirmadienio pagulde ir rytoj nuleidines vandenis. Paziurejo echoskopu kad vaikuciui viskas gerai t…
Kaip faina 🥰 lengvo susitikimo 😇🤗
Viksie parašė:
Kaip faina 🥰 lengvo susitikimo 😇🤗
Ačiū :))))))) jau tiek laukta tiek laukta... uzsibuvo panele
bet visi gydytojai sake be 41 savaites nera ko skatint. Ir siaip sako 42 savaites jei viskas gerai visa nestuma buvo, tai irgi ne joks pernesiojimas. Sakau bijau kad zali vandenys nebutu. Tai sako nenuspesi sito, nes jie zali gali but ir nuo 37 savaites. O siaip man paruosiamieji saremiai ir sustiprejo nuo pirmadienio tiktai. Dabar ir naktim sunku uzmigt buna. Bet nusiteikiu kad dar labiau viska skaudes
Migla_la parašė:
Mano terminas buvo 09.02 tai vis tonusus pamatuodavo. O dabar nuo pirmadienio pagulde ir rytoj nuleidines vandenis. Paziurejo echoskopu kad vaikuciui viskas gerai t…
Kai skatina turbūt skauda 🫣
julija121 parašė:
Kai skatina turbūt skauda 🫣
Sveikos. Atsimenu kai man skatino buvo prasiveres kaklelis tik 1cm, tai skaudejo labai. Idomu kai prasiveres ir sutrumpejes buna daugiau ar irgi taip pat skauda?
Sveikos. 38 savaitės, vakar tikrino ginekologė, kaklelis 1cm, bet dar kietas ir ilgas jis. Paruošiamieji nemaži, bet skausmų jokių nejaučiu tik suakmenėja pilvukas ir spaudimo jausmas dubenį atsiranda. Kaip jūsų paruošiamieji?😌 Tikėtis kažin pagimdyti anksčiau termino ar nelabai?😁
7 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai