Aus.B parašė:
gimė
💙 Berniukas: Tauras
Lai buna pasveikintas naujasis zemes gyventojas! ❤️
Aus.B parašė:
gimė
💙 Berniukas: Tauras
Lai buna pasveikintas naujasis zemes gyventojas! ❤️
Noriu123 parašė:
Gal kuriai yra įtariama ar buvo įtariama diabetinė fetopatija? Kuo viskas baigėsi?
Man buvo;D kad vaikelis didelis. Taip ir buvo didelis. Isgimdziau be bedu.
Sveikos, rasiau pries tai kad labai kietejo pilvas tai sestadieni nulekem pasitikrinti ir paliko mus stebeti ligonineje patologiniame nes jau po termino (balandzio3-10d) buvo kaklelis 2cm atsiverimas o pirmadieni ryte butu skatine bet neprireike sekmadieni vakare nubego vandenis ir pagimdziau per 3val sklandziai greitai be plysimu be epiduro 56cm ir 4394svorio berniuka mano tai antras nestumas po 3metu. Visoms laukianciom lengvo ir greito gimdymo🥰🫶💪
saulyte00 parašė:
Sveikos, rasiau pries tai kad labai kietejo pilvas tai sestadieni nulekem pasitikrinti ir paliko mus stebeti ligonineje patologiniame nes jau po termino (balandzio3…
Sveikinam! 🥹❤️
Nu apturejau streso šiandien 🙈🙈 žodžiu pasiemus vaika ir darželio galvoju varom iki lidlo, kažka pasiimti gal i ligonine, nes ryt jau termino diena :)) vaikstom po parde, ir jaučiu tik lašai per kojas varo, blemba galvoju nejaugi, vaiko klausiu sakau ne slape subine, su suknele buvau, sako slape 🙈🙈 nu ir varma man, o taip lankstytis nesinori pilna žmonių, skambinu vyrui sakau varyk čia nes jau prasideda... begom i wc, pardaveja greit ileido mus, ziuri su nerimu tokiu... žiuriu nu blee apatiniai sausi 🤷♀️ o ant peties turejau vaiko kuprine, su pasirobo kiaura gertuve 😂😂😂 ir ta varva man per kojas 😂😂 nu blyn, širdis plaka belekaip galvoju nejaugi lidlo tuolete ir pagimdysiu 😂😂😂
Zuike parašė:
Nu apturejau streso šiandien 🙈🙈 žodžiu pasiemus vaika ir darželio galvoju varom iki lidlo, kažka pasiimti gal i ligonine, nes ryt jau termino diena :)) vaikstom po …
Oj geras!🤣 as bandau isivaizduoti, gerai cia streso apturejote🤯🥺
As kaiptik vis pagalvoju, kad jei nubegs vandenys, tai kad tik ne kokiam prekybos centre!🤭😁😁
Sveikos! Oj juokas per ašaras su tokiais nuotykiais 🫣
Mūsų panelei rytoj jau bus savaitė. Šeštadienį nuo pat ryto kažkokie keisti pojūčiai prasidėjo ir pradėjau stebėti sarėmius. Tai taip visą dieną ir 11 val valaro sakau važiuojam į priimamąjį. Kaklelis 3 cm buvo atsidaręs, tai nusprendė paguldyti dar į stacionarą kol daugiau veiklos prasidės. Tai pusę 5 ryto perklėle jau į gimdyklą. Gimė 11:57 val. 53 cm ir 3870 g. Dariau su epidūru, bet visai kitaip veikė nei su pirma dukra.
Sveiki, po naujagimių fotografavimo mokymų noriu praktikos. Todėl ieškau tėvų iš Vilniaus, kurie įsileistų į namus fotografuoti (7-14d.) mažylį. Fotosesija nemokama, trukmė iki 2/3valandų, nuotraukos viešinamos. Mano darbai:
https://www.instagram.com/tavesikvepta?igsh=MW52bWt0bjRkMGJnZA==
ir
https://www.instagram.com/p/DIb_QgetL-f/?igsh=MTl4cXMzNTY5bHh3Yg==
Jeigu bus norinčių - lauksiu žinutės Instagram 🤍
2 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai