Magneja parašė:
Taip, aplink bambą net paliesti negaliu, atrodo tiek įsitempus, kad nutirpus net🙈
Jaučiu, skauda labai. Atrodo, jog plyšta ten is vidaus.
Magneja parašė:
Taip, aplink bambą net paliesti negaliu, atrodo tiek įsitempus, kad nutirpus net🙈
Jaučiu, skauda labai. Atrodo, jog plyšta ten is vidaus.
22edita parašė:
Kelintą valandą insuliną leidžiatės? Kiek laiko lieka iki miego? Ir kelintą valandą paskutinį kart valgote? Jei būna per didelis tarpas nuo paskutinio pavalgymo iki…
Sveiki, vakar 22h suvalgiau apelsiną ir šnd ryte cukrus buvo geras 5.1. Tai nezinau kieno cia itaka ar apelsino ar insulino, nes jau 3 kart leidausi.
pyragėllis parašė:
Labas rytas, pasidalinsiu patirtimi.
Vakar vakare atsiguliau į lovą ir pradėjau jausti susitraukimus. Turiu programėlę …
Su gimtadieniu 🥳 na gerai kad vaziavot ir leliukas dar siek tiek pasiliko viduj🙏
Man vakar irgi visa dieną nugara, gaktikauli skaudejo, vakare jau ir pilva dazniau pamausdavo. Jau galvojau kazkas bus, bet stengiausi ilsėtis tai dar lelyte viduj kolkas😊
Masha parašė:
Buvau šnd apžiūrai pas ginekologę, tai kraujas pasilpęs, sakė gerti geležį. Magnio galima gerti po 400mg magnis diasporal iki pat nėštumo galo. Sakė greičiausiai re…
Taip su GD iki 39 sav vauksciosit
Sveikos man dabar 36+5 sav buvau pirmose procedūrose reabilitacijos centre bet nuo ryto jaučiu vis pilvo apačios pamaudenimus kai dariau nugaros ir kaklo pratimus buvo uzejas pilvo sukietejimas apie pusę minutės gryzus namo vis pamaudena dar pilvo apačią vaikštant pilvas kietesnis leliukas duodasi procedūros praėjo gerai sakė leliukui nepakenks ismasazavo nugaros apačią ir dabar galvoju ar neissauks man saremiu anksčiau laiko tos procedūros nes ir taip jau jaučiau paruosemuosius saremius po porą val į dieną kas 10 kas 20 min ir praeidavo .. dar vienas dalykas paleido nuo ryto vidurius o kiek skaičiau prieš gimdymą būna acilaisvina visi viduriai pilvas nusileidęs tai manau ilgai nebenesiosiu arbūzo 🫢😅😅😅
Na greičiausiai galėjo padėti ankstyvesnis pavalgymas, nei apelsinas. Aš kiek pastebėjau vakariene geriausia pavalgyti iki 21 val. Aš insulina leidžiuosi vėliau apie 22 val. Ir būtinai po valgymo turi praeiti mažiausiai 2 val. Tik tada galima eiti miegoti. Nes jei pavalgius pradėdavau snausti visada cukrus užkildavo.
O pilvo oda būna ir man tempia ir skauda ypač jei pilvą papučia ar kokia dieną neina pasituštinti tada atrodo kad tokia pilna kad sprogsiu.
Saremiai tie tikrieji jau ir mane kankina ,taip surakina nugara ,ilgai nepaleidzia ,veliau lb maudzia pilvo apacia ,skausmas eina i kojas . Viena diena jau norejau vykti i ligonine
man rytoj lugiai 38sav ;) laukiu pas ginekologe vizito pirmadieni ,ziuresime vaiko padeti ,apsivertė ar ne .
Rasete kai kuriios apie pientraukius , kazkaip nebuvau isitikinusi ar jis man reikalingas bus,bet visgi nutariau nusipirkti . Gal turite kas atsiliepimu apie sita pientrauki? 
BožkeK parašė:
Saremiai tie tikrieji jau ir mane kankina ,taip surakina nugara ,ilgai nepaleidzia ,veliau lb maudzia pilvo apacia ,skausmas eina i kojas . Viena diena jau norejau …
Mano pažįstama buvo nusipirkusi. Aš irgi apie jį galvojau. Bet pasiklausiau pas ją prieš perkant, tai sakė geriau šiek tiek primokėti ir nusipirkti spectra. Nes jai jis buvo per silpnas ir po kelių dienų pirko spectra..
6 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai