Ukas parašė:
Man šian 37 savaitė, pamatavo 3,5 kg 🙈 termino dienai užrašė, pasirodyt![]()
Man šiandien 37+4 tai va tiek sveria 😀
Ukas parašė:
Man šian 37 savaitė, pamatavo 3,5 kg 🙈 termino dienai užrašė, pasirodyt![]()
gyvatele03 parašė:
Labas. Cia kelios rašėt kad nenorit skatinimo ar žadinimo kaip suprantu vaistais. Kodel? Gal kazkas iš patirties blogai ar kaip? Galit gal trumpai kazkas pakomentu…
Skaudesnis gimdymas. Ir vaikui faktas, kad geriau ateiti natūraliai
julyp parašė:
Aš norėčiau tikėti, kad paklaida bus į mažesnę pusę 🤭 nes dar gali laukti minimum 3 savaitės 🙈
gyvatele03 parašė:
Labas. Cia kelios rašėt kad nenorit skatinimo ar žadinimo kaip suprantu vaistais. Kodel? Gal kazkas iš patirties blogai ar kaip? Galit gal trumpai kazkas pakomentu…
Taip pat žinau iš kitų, kad labiau skauda ir tas vien žodis "skatinimas" baugokai skamba, kad per prievartą vaiką lauk išvaro
gyvatele03 parašė:
Man iš patirties labai ilgai truko visas skatinimas ir skausmingi saremiai, bet neturiu su kuo palyginti🤷♀️
gyvatele03 parašė:
Kai suleido skatinamuosius tikrai pradėjo dar labiau skaudėti, o blogiausia, kad jie nepadėjo, kai darė kaklelio masažą kad atsivertų- tai neskaitant skausmo baisinio dar jauties atsiprašant kaip žaginamas😞🙈
Nairobi parašė:
Man iš patirties labai ilgai truko visas skatinimas ir skausmingi saremiai, bet neturiu su kuo palyginti🤷♀️
Va va man sąrėmiai po skatinamųjų truko beveik parą laiko, nubėgo žali vaisiaus vandenys, ir realiai niekur nepasistūmėjom nuo 2cm iki 3cm
gyvatele03 parašė:
Man nubego vandenys , bet daugiau nieko nevyko. Tai skatino. Skausmingi saremiai nezmoniskai, tada jau patys daktarai epidiura siule. Kol atsigavau po visko... Tai jau dabar noreciau naturaliai 😃
Vakar buvau klinikose tai kai pakrapste ten man...🙈 Tai jau siandien kamstis lyg salinasi, o atsiverimas 3cm. Tai labai tikiuosi, kad viskas greit uzsikurs ir nereiks skatinti 🙂
mylimukac parašė:
Oho.. dodokas tikrai, nors kai gims visko gali būt. Kad ir mažesnis bus.
Man 16d pas ginekologe savo, o 21d vizitas klinikose, terminas 26d
Man irgi klinikose 21 d vizitas tonusus matuoti, gal susitiksim koridoriuj 🤭 terminas 27 😃 išskyrų paskutiniu metu irgi gausiai, skaidrių vandeningų, kartais galvoju ar nebus vandenys lašantys, nu bet gal ne, nuolat nebėga 😃😃
6 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai