zurza parašė:
na ziuresim,kaip tas lankas....tikiuosi rezultatu...bo pilva gerai aptrankiau...svarbiausia dabar kas dien bent po 10 min sukti ji![]()
aciu uz nuoroda,as ir uzsisakiau dabar
zurza parašė:
na ziuresim,kaip tas lankas....tikiuosi rezultatu...bo pilva gerai aptrankiau...svarbiausia dabar kas dien bent po 10 min sukti ji![]()
aciu uz nuoroda,as ir uzsisakiau dabar
julenka parašė:
labukas mamytes ir jusu angeliukaikaip jus laikotes? na va radau laiko prisest prie pc,siaip mazius labai daug demiesio reikalauja,jau 3-cia diena nuo ranku nenulipa,nesuprantu kas jam daros diena miega blogai
![]()
dar noriu jusu paklasti ar tai normalu kad mano lialius kaku daro tik diena ,anksciau po kiekvieno valgio dare kaku,o dabar per para gal koki 2 kartus ,ar tai gerai? ir pilvuka turi ispusta![]()
dar noriu paklausti jis taip daznai valgo pas mane kad pieno man neuztenka,ka daryti kad atsirastu daugiau pieno? nes noriu pati maitintio pienuko nelabai turiu
![]()
aciu uz atsakymus![]()
![]()
![]()
![]()
Labukas mano mazius tai isvis sika kas antra diena po karta,maziukas vargsta su viduriukais uzketejusiais
na galiu patarti dar del pienuka gerti kmynu nuoviro puse stiklines pamaisyti su pienuku ;)
julenka parašė:
labukas mamytes ir jusu angeliukaikaip jus laikotes? na va radau laiko prisest prie pc,siaip mazius labai daug demiesio reikalauja,jau 3-cia diena nuo ranku nenulipa,nesuprantu kas jam daros diena miega blogai
![]()
dar noriu jusu paklasti ar tai normalu kad mano lialius kaku daro tik diena ,anksciau po kiekvieno valgio dare kaku,o dabar per para gal koki 2 kartus ,ar tai gerai? ir pilvuka turi ispusta![]()
dar noriu paklausti jis taip daznai valgo pas mane kad pieno man neuztenka,ka daryti kad atsirastu daugiau pieno? nes noriu pati maitintio pienuko nelabai turiu
![]()
aciu uz atsakymus![]()
![]()
![]()
![]()
dek mazuteli kuo dazniau prie kruties, kuo dazniau maziukas valguo, tuo daugiau pienuko gaminasi. cia turbut mazyte pienuko krize. nenuleisk ranku, po dienos ar dvieju turetu susitvarkyti
sekmes!
rutituti parašė:
dek mazuteli kuo dazniau prie kruties, kuo dazniau maziukas valguo, tuo daugiau pienuko gaminasi. cia turbut mazyte pienuko krize. nenuleisk ranku, po dienos ar dvieju turetu susitvarkytisekmes!
taip, Jelenka, duok kuo dažniau žįsti ir gerk kuo daugiau skysčių. Žinau, kai man tekdavo sėdėt, o vaikas ištisai žinda, kartais net arbatos neturi kada pasidaryt... Tuomet nors vandens įsipilk ir vis gerk. Sėkmės
Skaiste parašė:
labuka... masazuok krutine, arba duok sawiskiui kad masazuotu , stipriai, negailek sawes... dar Jurgita buwo minejus kad alus skatina pienuko gamyba.. as ir isgeriu, aisku nealkoholinio... wenk kawos, ir seip pati gerai maitinkis...ai dar girdejau kad chalwa padeda..
aciu uz atsakyma,na chalva valgau, o alaus nekada negeriau,man vemt norisi net nuo kvapo,o masazuot krutine reikes
kavos as negeriu,nes bijau jei as gersiu tai vaikas man nemieguos
Linute25Uk parašė:
Labukas mano mazius tai isvis sika kas antra diena po karta,maziukas vargsta su viduriukais uzketejusiaisna galiu patarti dar del pienuka gerti kmynu nuoviro puse stiklines pamaisyti su pienuku ;)
aciu,na mano po kiekvieno valgio pilna pampersa privarydavo,sisiu gerai padaro o dek kakucio tai neramu tapo,
Ausriux parašė:
mamos koki krema pirkotes speneliam? as lt atsimenu naudojau bepanten berods zalia,kurio nei pries maitinant nereikia nuplauti.o cia maciau tik ruzavas artai raudonas.kazin ar jis tinka ir speneliam ar tik sikei vaiko?gal dar kuri koki naudojot?
na as ir pirkau bepanthena,ir turiu bet nenaudoju kol kas,nereikia dar
rutituti parašė:
dek mazuteli kuo dazniau prie kruties, kuo dazniau maziukas valguo, tuo daugiau pienuko gaminasi. cia turbut mazyte pienuko krize. nenuleisk ranku, po dienos ar dvieju turetu susitvarkytisekmes!
aciu , nes jau su saviskiu galvojam gal misinuku eit pirkt,nes mazius neprisivalgo
linutesl parašė:
taip, Jelenka, duok kuo dažniau žįsti ir gerk kuo daugiau skysčių. Žinau, kai man tekdavo sėdėt, o vaikas ištisai žinda, kartais net arbatos neturi kada pasidaryt... Tuomet nors vandens įsipilk ir vis gerk. Sėkmės![]()
aciu,mes ir taip labai daznai valgom,jei ne miega tai prie krutines yra,na paziuresim kas bus,aciu visiems uz patarimus
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai