2024.02.14 16:24 (prieš 2 m.)
mazziiukee parašė:
Kurios turejot planinius CP
Ka reikejo turet gimdymo tasei su savim, tik vaiko daiktelius? Irkaip viskas vykst…
Atvykti reikėjo dieną prieš laisvu metu +- apie pietus, iškart paguldė į palatą, dar gavau tos dienos maitinimus. Tą dieną man darė kraujo, šlapimo tyrimus, klausė vaiko tonusus. Kitą rytą reikėjo užsimauti duotus spec. naktinius, lašino lašelines, visi atėjo prisistatyti, užduoti klausimų ir pan (operavusi gydytoja, akušerė, anesteziologas) ir galop su lova išvežė į operacinę. Vyras buvo kambarėlyje greta (tiesiai ten ėjo ryte atvažiavęs), ten ir vaiką atnešė tvarkymui. Mane po visko nuvežė pas vyrą, ten dar pabuvome mano stebėjime iki valandos, vaikas tuo metu naujagimių skyriuje buvo. Po to mane parvežė į palatą, vyras greta ėjo ir iškart vaiką mums atvežė jau po visų apžiūrų ir tyrimų. Tai aš jį pamačiau minutei gimusį ir jau po visko į palatą grįžus. Į operacinę sakė pasiimti tik vaikus rūbelius ir pampersą, bet kažkaip kažkas nesužiūrėjo matyt, nes su tais pačiais daiktais grįžome į palatą, o vaikas pirmą kartą buvo ligoninės rūbais aprengtas.