Adsmail parašė:
Isbandziau turbut visas privacias lietuviskas Londone
Ir kuri jum patiko?
Adsmail parašė:
Isbandziau turbut visas privacias lietuviskas Londone
Ir kuri jum patiko?
kerisima parašė:
Ir kuri jum patiko?
Nei viena
O jei rimtai, tai Baltic Medical prasciausias echoskopas, nors dabar gal jau pasikeite, nebuvau ten pora metu. Barkinge neblogai, viena kart papuoliau pas lietuvi ginekologa kuris dirba St Thomas ligonineje, tai jis buvo tikrai kompetetingas. Daugiau man nei viena ginekologe nesugebejo padeti, mano nestumas labai specifinis, ar jos bijo, ar nezino, bet net apziuret vaisiaus nesileido i kalbas, o ir teoriniu ziniu pas mane buvo daugiau nei pas visas sutiktas gines.... Tokia mano patirtis
Adsmail parašė:
Nei viena![]()
O jei rimtai, tai Baltic Medical prasciausias echoskopas, nors dabar gal jau pasik…
Na as uzsirasiau sestadieniui i Baltic Medical kad patvirtintu nestuma, tai parasysiu kaip sekes
Ruciuka parašė:
Nu kaip kam cia, ziurint koks zmogus esi or ko tikiesi- jei patinka caca- lialia paglostymai tai vienaip tada, bet man turi buti konkreciai viskas, daryk taip ir an…
Nei man caca nei man lialia patinka, bet issilavines ir kompetentingas daktaras pacientui nepasakys - ko cia bliauni atsigules! Man patinka mandagumas ir pagarba! Taip kad sh...
MilAdam parašė:
Gal yra gyvenanciu salia Manchester?![]()
Man valanda iki mancesterio
-Dovile- parašė:
Man 40 min. Iki mancesterio![]()
Man taip pat
pažiūrėjau, tai jūs irgi iš Burnley
Rūtelėlė parašė:
Man taip patpažiūrėjau, tai jūs irgi iš Burnley
![]()
Aha
galesim kada susimatyt
16 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai