Zuvytte parašė:
Labukaskaip jum toks daiktas? apsimok kazin?
www.online4baby.com/red-kite-123-gym-activity-centre-zoo
Mums labai pasiteisinęs dalykas
Ilgai naudojom
Zuvytte parašė:
Labukaskaip jum toks daiktas? apsimok kazin?
www.online4baby.com/red-kite-123-gym-activity-centre-zoo
Mums labai pasiteisinęs dalykas
Ilgai naudojom
Rūtelėlė parašė:
Mums labai pasiteisinęs dalykasIlgai naudojom
![]()
As is pradziu ir susidomejusi buvau tais play gym, po to pagalvojau jie tokie mazuciai, tai labai trumpam ir tenaudojami. Kiek ilgai jus ji naudojot? As turiu bouncy chair ir viskas, jokiu play mats.
daivoshius4 parašė:
As is pradziu ir susidomejusi buvau tais play gym, po to pagalvojau jie tokie mazuciai, tai labai trumpam ir tenaudojami. Kiek ilgai jus ji naudojot? As turiu bounc…
Kokius 3 mėn tai tikrai..
sunku beprisiminti, bet ilgokai žaisdavo po kelis kartus per dieną.. mes iš Asdos kažkokį buvom nebrangų pirkę, tie brangesni tai nieko mandresnio, tik kaina kosminė..
Aciu visoms uz pasisakymus apie gimdyma vandenyje
labai tikrai esu uzsivedusi gimdyt vandenyje jei tik bus galimybe
Na ir taip pritariu,kad reikia man dziaugtis gera sveikata ir pakentesiu iki leliukas gims be jokio skano daugiau
tvarka yra tvarka
Turiu as ir bouncher chair ir play gym chicco toks kaip lopsiukas pasidaro,tai net kai lelius ismoks verstis neisvirs is jo
Visas su praejusia valentino diena, tikiuosi visos atsventet puikiai
Sveikos mamytes
as cia su tokiu gal but jums juokingu klausimu bet kai pirmagymis tai viskas atrodo neaisku o dar svetima salis tai bandau viska isivaizduoti kaip turetu buti
taigi norejau jusu paklausti kada reikia skambintis i ligonine ? Ar kai nubega vandenys ar kai kai jau prasideda dazni reguliarus saremiai ? Zinau kad visoms skirtingai prasideda gimdymas bet vis mastau iki kiek reikia kenteti. Ir paskambinus i ligonine ka sakyti ? Ko mazdaug klausia ? Nes bijau kad gal nesuprasiu ju isireiskimu apie gimdyma
aciu uz atsakymus
j
Maya- parašė:
Sveikos mamytesas cia su tokiu gal but jums juokingu klausimu bet kai pirmagymis tai viskas atrodo neaisku o dar svetima salis tai bandau viska isivaizduoti kai…
jei vandenys nubega tai nedelsiant skambini. Jei skausmai tai ir skambini ir sakai skauda, ir ziuri pagal situacija. Kas kiek min skauda ar dazni saremiai. Viskas liezuviu daroma
tam ir duotas liezuvis kad kalbet;) svarbiausia nepanikuot
Bet kiek atsimenu as atvykau buvo labai bizi visos akuseres teko laukt saremiai jau pakankamai dazni buvo kol atejo mane apziuret praejo koks pusvalandis sako jei bus atsidarymas maziau nei 6cm atrodo tiksliai neatsimenu isleisime namo bet aciu dievui pas mane jau buvo 7 tada iskarto i palata gimdyt nuvede
Maya- parašė:
Sveikos mamytesas cia su tokiu gal but jums juokingu klausimu bet kai pirmagymis tai viskas atrodo neaisku o dar svetima salis tai bandau viska isivaizduoti kai…
Kaip as supratau jei vandenys nubego butinai skambink,tikrai lieps atvaziuot nes jei 24 val po vandenu nubegimo neprasideda gimdymas skatina jie,bet su nubegusiais vandenim jau priima i ligonine ir ziuri tonusus leliuko ir panasiai.o jei saremiai reguliarus irgi reikia skambinti i ligonine.kai buna kas 5 min saremiai reikia jau vaziuot butinai i ligonine
nepergyvenkit jei turit klausimu klauskit savo midwifes ji tikrai paaiskins jums viska
O as Inesa parašė:
Su gimtadieniu Lusiuke![]()
![]()
![]()
Ačiū
Maya- parašė:
Man vandenys nenubegdavo, tai laukdavau dažnų saremiu, maždaug kas 3-4minutes ir tikrai būdavau įsitikinus, kad tikrai gimdau, tai stebedavau kaip viskas vyksta, ar stiprėja, ar judant stipresni skausmai ir panašiai. Tada jau vyras skambino, nieko daug nereikejo pasakoti, užteko pasakyti, kad mano žmona gimdo ir po valandos atvažiuojame, dar pridūrė, kad vonioj gimdyti noriu. Su mažuoju lb viskas lengvai buvo, kadangi dar prie tos žadėtos valandos dar valandą velavom, tai manęs mw laukė, ji koridoriui tik atėjus ir kaip tik saremiui užėjus ranka prie pilvo pridėjo ir iškarto apyrankę uždėjo, netikrino atsidarymo, pirma dokus susipilde, gal kad prieštai buvau gimdzius toj ligoninej buvau ir buvo pasiskaicius. Vonia daugmaz paruošė ir tik tada patikrino atidarymą ar tikrai galiu eiti į vonią.
Lūšiukė parašė:
Ačiū![]()
Kad visoms taip sklandziai butu
6 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai