Veziuke parašė:
9 menesiai apmokami, trys ne .
Taip ;) ir gali dar pasiimt menesi atostogas vel po metu ;) as grįžt turėčiau rugsėjį , bet planuose pasiimt mokamas atostogas paskui , nes bus like tik 3 mėnesiai jas išnaudoti
Veziuke parašė:
9 menesiai apmokami, trys ne .
Taip ;) ir gali dar pasiimt menesi atostogas vel po metu ;) as grįžt turėčiau rugsėjį , bet planuose pasiimt mokamas atostogas paskui , nes bus like tik 3 mėnesiai jas išnaudoti
_IlonaP_ parašė:
aš asmeniškai žaviuosi tokiomis moterimis, kurios vienišos mamos, bet va kažkaip sugeba suktis gyvenime: dirba, vaiką viena augina. Juk tam reikia tiek jėgų (tiek f…
Oi aciu labai. Del sūnelio stengiasi jis mano gyvenimo prasmė
Rūtelėlė parašė:
Ką jūs čia šnekat.. Kai susilauksit savo vaiko kažkodėl neabejoju, kad ,,atsirūgs" šitie žodžiai..pažiūrėsim, kaip pasibaigus dekretui pulsit dirbt palikus va…
O taip
Maciau labai daug apie pasalpas diskutavote. Man Tik labai idomu pasidare, gal cia Tik mes senamadisku paziuru, kad pries vaika planuojant turi susitvarkyti gyvenima, bustas, darbas, santaupos.... Kad Po to nereiktu sukti galvos Kaip isgyventi ar vaika kazkur nuvezti, geresnius darzelius mokyklas leisti, papildomus uzsiemimus. Gyvenant londone tikrai galima isgyventi, gyventi ir gerai gyventi bet turi siekti to o nelaukti kol kas tau pades kas. Turite buti pasiruose visiems gyvenimo atvejams!!! Cia Tik mano nuomone!!!
Benna parašė:
Maciau labai daug apie pasalpas diskutavote. Man Tik labai idomu pasidare, gal cia Tik mes senamadisku paziuru, kad pries vaika planuojant turi susitvarkyti gyvenim…
O ka daryt seimoms kurios vaiko neplanavo?
Juk ne visi planuoja vaikus, buna neplanuotu ;)
Tai, kad gyvenimas gali staiga ir pasikeisti... Pamenu mažąjį susiplanavom, vyrui super gerai sekėsi ir tik gimus vaikui krizė darbuose buvo. Ne tai, kad jis vuenas nedirbo, bet visur buvo stoja darbai ir gerus tris mėn darbų nors uzsimusk nebuvo... poto darbai žiauriai toli, praktiškai metai sunkūs buvo... Db vel viskas gerai, pradejo savo verslą, bet neaisku kada vėl kas nutikti ir gali tekt prašyti pagalbos. niekas nėra nuo to apsaugotas. Žinoma nepateisinu žmonių kur išvis nesistengia, kur ir vienišos mamos net nedirba, gyvena iš pašalpų ir net nežada nieko keist. Bet vėlgi neaišku kokie mūsu vaikai bus, gal ir tik istiese rankas lauks kas ka paduotų
Pinigu neikada neuzteks, busta ne visiems lemta savo turet, ir karjera ne visiems sekasi, o vaikus ne seniems auginti bus metas. Taip, kad nori vaiko - pagalvoji, nera gero darbo, namo, pinigu, bet jus niekada nebus, arba bus kazkada, o ir turint, tai ne laikas, tai neviska pasiekiau, tai per maza pinigu.
Benna parašė:
Maciau labai daug apie pasalpas diskutavote. Man Tik labai idomu pasidare, gal cia Tik mes senamadisku paziuru, kad pries vaika planuojant turi susitvarkyti gyvenim…
Pritariu
vaikus reikia gimdyt tada kai gali pats juos islaikyt , o ne pasalpos.
Zinot, tie jusu pasakymai nelemta turet savo busto, ar pakankamai pinigu yra mazu maziausiai juokingi
Zmones, siekiantys tikslu juos pasiekia, o ne pirmiau laiko apsikrauna vaikais, o kur nunes gyvenimas - ten. Geriau tegul tik kuo daugiau is valstybes numelzti.
Esu aukleta gal ir senamadiskai, bet nuolat kartodavo, vaikeliuk, pasidek pagrinda po kojom, tada atzalas planuok. Seimoje per kartas moterys dirbo, vaiku ne po viena turedamos, visi mylimi ir demesio netruko, o ir pats darbas nekliude. Taip pat ir as uzaugau ir nei karto nesiskundziau. Malonumas yra buti nepriklausomam nuo valdisku pinigu, paskolu, busto. Tuomet zmogus bent kiek laisvas gali jaustis.
Nesakau, kad reikia atsisakyti to,kas priklauso, bet daugelis labai bjauriai piknaudziauja, o tas ir sukelia nekokias emocijas.
Jei visi butu tobuli, tai nereiketu nei vaiku namu, nei pasalpu, nei maisto banko. Visi gyventu laimingi, turetu savo namus, daug pinigu, vaiku, nesizudytu ir nebutu isdavysciu. Deja, cia realybe, ne svajones. Ne visiems uztenka ryzto, ne visi gime po laiminga zvaigzde.
Azusyte parašė:
Zinot, tie jusu pasakymai nelemta turet savo busto, ar pakankamai pinigu yra mazu maziausiai juokingi![]()
Zmones, siekiantys tikslu juos pasiekia, o ne pirmiau laiko apsikrauna vaikais, o kur nunes gyvenimas - ten. Geriau tegul tik kuo daugiau is valstybes numelzti.
Esu aukleta gal ir senamadiskai, bet nuolat kartodavo, vaikeliuk, pasidek pagrinda po kojom, tada atzalas planuok. Seimoje per kartas moterys dirbo, vaiku ne po viena turedamos, visi mylimi ir demesio netruko, o ir pats darbas nekliude. Taip pat ir as uzaugau ir nei karto nesiskundziau. Malonumas yra buti nepriklausomam nuo valdisku pinigu, paskolu, busto. Tuomet zmogus bent kiek laisvas gali jaustis.
Nesakau, kad reikia atsisakyti to,kas priklauso, bet daugelis labai bjauriai piknaudziauja, o tas ir sukelia nekokias emocijas.</blockquotNa nuo to niekur nepabėgsi tokie jai tie žmonės, tik ir žiūri kaip sau gero pasidaryti, o ne kitam, kad liktų. Aišku liūdna, bet nieko nepadarysi. Svarbu pats gyveni ir žinai, kad gerai darai ir kitais nesinnesinaudoji. Tas manau svarbiausia
![]()
7 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai