_IlonaP_ parašė:
Kalba eina ne apie karjeros pasirinkimą vietoj šeimos. Norint, galima viską susiderinti, nieks nesako palikti vaiką auklei. Galima dirbti pusę etato prisiderinant p…
ne visiems tai imanoma
_IlonaP_ parašė:
Kalba eina ne apie karjeros pasirinkimą vietoj šeimos. Norint, galima viską susiderinti, nieks nesako palikti vaiką auklei. Galima dirbti pusę etato prisiderinant p…
ne visiems tai imanoma
Lūšiukė parašė:
ne visiems tai imanoma![]()
Visoms visko būna, nieko blogo neturėjau omenyje ir nieko nenorėjau įžeisti taip pasisakydama
Tiesiog keistas man toks požiūris, kad jei mama išeina dirbti iš karto po dekreto, reiškia jai darbas rūpi labiau nei šeima
Nu bet sakykit ka norit vyrai ypac Londone tikrai laisvai gali uzdirbti daugiau nei minimuma. Tik noro reikia tureti. Man tai baisu kai sako o ka mum daryt jei daugiau neuzdirba .. valdzia juk nekalta , kad jus neturit gero darbo. As ir neturiu geros specialybes bet del to nekaltinu valdzios ir nesakau kad ji man benefitus turi moketi mano vaikus maitint , o pati stengios tobulet , mokytis , kad savom rankom i gyvenima kabinciaus
Mile Ro parašė:
Nu bet sakykit ka norit vyrai ypac Londone tikrai laisvai gali uzdirbti daugiau nei minimuma. Tik noro reikia tureti. Man tai baisu kai sako o ka mum daryt jei daug…
Taip, vyrams kurkas lengviau daugiau užsidirbti, nes daugiau visko gali dirbti. tad šiuo atveju jums visiškai pritariu
Bet
Azusyte parašė:
Mergaites , ne pasalpu ranka istiesusios prasykit, o dirbt eikitDabar galit akmenim uzmetyt
Jo Lekių ir aš palikus 6 sav mazyle.:DD grysiu kai dekretas baigsis.
Aurytukas parašė:
Labas mes gaunam viską. Susitvarkėm popierius per bulgarų agentūra ir dabar vyras dirba aš be darbo į savaitę už vaikams 130 sv gaunam![]()
kiek vaiku? mes irgi panasiai gaunam uz du vaikus, vyras vienas dirba, pajamos truputi virs 14000 sv. buvo siais metais.
Mile Ro parašė:
Nu bet sakykit ka norit vyrai ypac Londone tikrai laisvai gali uzdirbti daugiau nei minimuma. Tik noro reikia tureti. Man tai baisu kai sako o ka mum daryt jei daug…
Taip būtina tobulėti, stengtis, po truputį į priekį kabintis, kad geresnis gyvenimas būtų. Nelengva, bet uk daug šansų yra, tik reikia norėti ir stengtis.
_IlonaP_ parašė:
kaip gersai, kai pas jus pilna puse etato darbu. Pas mus ju beveik nera, tai ka as turiu aukot savo seima vardan darbo? nematyt vaiku, vyro, art kasdien po 12 val.? Vaikus kazkam kist, svetimi pades pamokas ruost, aukles, ne tam vaikus gimdziau, kad svetimi juos augintu. Paaugs, abu eis i mokyklas, tada kazko ir as ieskosiuosi, o db dirbt, tam kad atiduot pinigus auklem, seimos nematyt, ne man.
Laukianti. parašė:
Jo Lekių ir aš palikus 6 sav mazyle.:DD grysiu kai dekretas baigsis.
Manau preiš tai rašiusi mamytė ir turėjo omenyje, kad po dekreto eit dirbti, o ne dar esant visiškai mažam leliukui;)
Veziuke parašė:
kaip gersai, kai pas jus pilna puse etato darbu. Pas mus ju beveik nera, tai ka as turiu aukot savo seima vardan darbo? nematyt vaiku, vyro, art kasdien po 12 val.?…
Dieve dieve, nesupykit, bet jūsų komentarai tokie pikti visada būna.jei kažkas nesiseka gyvenime, nebūtina išsilieti čia ant kitų. Juk nieko niekam asmeniškai netaikau. kaip ir rašiau vėlesnėse žinutėse, visiems visko būna: neišeina tai neišeina. Bet kaip ir minėjau ankstesėse žinutėse, teigti, kad mamai, pasirinkusai eiti dirbti po dekreto, svaarbiau karjera, o ne šeima - neteisinga.
_IlonaP_ parašė:
Manau preiš tai rašiusi mamytė ir turėjo omenyje, kad po dekreto eit dirbti, o ne dar esant visiškai mažam leliukui;)
Tai jug mato kad čia panašiai besilaukiacios arba turi kūdikius, o jos pasiūlymas eit dirbt.
7 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai