pilviukas parašė:
Man tai idomiai buna,pries mm arba susirgus nukrenta,bet po mm diena ar dvi vel pakyla vienai ar dviem dienom,ir tada jau zema prasideda
gal ir man taip bus, tai nereikia cia pergyventi, nereikia anksciau laiko prisigalvoti
pilviukas parašė:
Man tai idomiai buna,pries mm arba susirgus nukrenta,bet po mm diena ar dvi vel pakyla vienai ar dviem dienom,ir tada jau zema prasideda
gal ir man taip bus, tai nereikia cia pergyventi, nereikia anksciau laiko prisigalvoti
rodinienej parašė:
Sveikos merginosna va baigesi mano menesines, bet nieko nesupratau, susirgau nenukritus bkt 36.9, sirgau tris dienas pirma patepliojau diena, antra gausiau, o t…
Man irgi taip buvo praeita cikla, as nesilaukiu
Grazhinka parašė:
Man irgi taip buvo praeita cikla, as nesilaukiu![]()
as irgi manau, kad nesilaukiu,siaip tik organizmas zaidzia
rodinienej parašė:
as irgi manau, kad nesilaukiu,siaip tik organizmas zaidzia![]()
Testa padaryk, nes maciau jau tema sukurei net tam
rodinienej parašė:
Aga, nieko baisus, kad sukuriau, nes ten apie netikras menesines, nebloga tema radau, rytoj nusipirksiu reikes pasidaryti NT, bus ramiau![]()
Nu lauksim
tevu-darzelis.lt/rk81876@1602133b144 Sveikos mergaites, pirma men matuoju bkt ir po mm iskart temp buvo 36.8 ir sokinejo iki 36.6 o dabar iki ov likus keliom dienom temp 36.3. Normalu? Aciu
rasa.olis parašė:
tevu-darzelis.lt/rk81876@1602133b144 Sveikos mergaites, pirma men matuoju bkt ir po mm iskart temp buvo 36.8 ir sokinejo iki 36.6 o dabar iki ov likus keliom…
Šiaip normalu,bet kodėl jūs taip garantuotai pažymėjot ovuliaciją rytoj?
rasa.olis parašė:
tevu-darzelis.lt/rk81876@1602133b144 Sveikos mergaites, pirma men matuoju bkt ir po mm iskart temp buvo 36.8 ir sokinejo iki 36.6 o dabar iki ov likus keliom…
Manau gali būti ,kad tau šiandien ov.Ir labai normalu kad prieš ov. temp. pakrito
Tik nesuprantu kodėl ankščiau laiko ov. pažymėjai
5 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai