-Sandrita- parašė:
nu viena išeis į mokyklą, kita į darželį (tikiuosi bent) tai bus lengviauoptimistė aš ane? :)))
O KITA DUOS VEJO UZ ABI VYRESNES...
-Sandrita- parašė:
nu viena išeis į mokyklą, kita į darželį (tikiuosi bent) tai bus lengviauoptimistė aš ane? :)))
O KITA DUOS VEJO UZ ABI VYRESNES...
-Sandrita- parašė:
Tikrai,kad optimiste
-Sandrita- parašė:
na tikrai kad optimiste
vien ryte suruost,vakare,ojei
o dar ir prie pamoku reiks pasedet...
buckis0308 parašė:
Nebandzius sito. Ydomu kaip kainos kojom ir pilvui,reiks pasidomet![]()
Tuo ir gerai, kad taį viso kūno ir 12 procedūrų apie 200lt kainuoja,nors dažnai ten akcijos pasitaiko:-D
Tik va ten eilės. Taį geriau dabar registruotis ateičiai, kai jau sustiprėjus būsi.
Hmmm.... as studio figura po pirmo ejau ant tu Roll Shaper gal 12 kartu buvau kazkiek pagerejo vaizdelis bet trumpam o ir kaip jie teigia kad cm daug sumazeja tai nepastebejau kad kazkas butu... Turbut kad geras rezultatas butu ten reik eit bent 2 kartus i savaite nuolat....
karamelle parašė:
Hmmm.... as studio figura po pirmo ejau ant tu Roll Shaper gal 12 kartu buvau kazkiek pagerejo vaizdelis bet trumpam o ir kaip jie teigia kad cm daug sumazeja tai n…
Va būtent, reikia intensyviai pavaikščioti, nes kitaip organizmas negaus šoko. O celiulitui man gerai padeda. As labai linkus ji kaupt:$
Šiaip jie pirmą nemokamai padaro, tai,Buckis, kaip pabandžius gali nueiti -nieko neprarasi ;-) as taį rudenį 2 kursus žadu ten paimti:-D
Sveikutes. Patarkit ka man daryt, kantrybe jau baigesi
mano mazge valgo ir valgo istisai, pienuko atrodo lyg ir yra, o ji tampo tampo ir pyksta, betampydama uzmiega ir po 10min vel rekia valgyt. Kol krutis buna pilnutele kad net varva tol gerai, patenkinta valgo, kai tik nuvalgo ir prasideda pykciai ir taip istisai. Jau tikrai pavargau, spenelius skauda nuo to istiso ciulpimo. Is po nakties krutine kaip balionas, nes keliasi tik 1 karta ir neisvalgo. Glvoju pereiti prie misinuko, bet ir gaila ir jau nervai nebelaiko su tokiu valgymu. Sianien nuo ryto jau nzn net kiek kartu ji reikalavo kruties
hmmm... na maniskis po menesio atsisake man vienos kruties nieks nepadejo. Zinoma maitinti nustot nenorejau pirmas dienas rankom traukdavau ir is buteliuko poto nusipirkau pientrauki ir vargau su juom kol galiausiai mazejo mazejo ir dingo pienelis. Bet vistiek ismaitinau iki 3 men ir dar pora savaiteliu liko pasizaidimas karta i diena...
7 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai