astabv parašė:
As labai noriu eiti!!!! Registruokimes!!!
I kursus?
tai sakau gal nuo geguzio? Nes as kolkas nelabai galiu
astabv parašė:
As labai noriu eiti!!!! Registruokimes!!!
I kursus?
tai sakau gal nuo geguzio? Nes as kolkas nelabai galiu
martyna741 parašė:
as aves irgi neissivaizduoju zinokplanavau ir 7men laukiau sito stebuklo, o va kaip yra netikiu, nenoriu eit 4 savaiciu, nes manau nieko nematys, bet 7 tikrai l…
Viskas ir bus gerai ;) linkiu graziu ir siltu emociju
as einu pas Salikli
astabv parašė:
Puslyte, pupelė - matysis., bet smagiausia kai išgirsti ta dažna sirdutės plakima :-D sveikinimai.. Tik pasirink malonu gydytoja, nes man ta akimirką morkūnaitė suk…
oj man ir tas yra zinok sukeltu dideli dziagsma
o kiek laiko tau buvo kai nuejai?? as eisiu vienareiksmiskai pas salikli..
boobleday parašė:
Viskas ir bus gerai ;) linkiu graziu ir siltu emocijuas einu pas Salikli
![]()
labai aciu, ir as noreciau tiket kad viskas bus okey..
nejau tiek testuku meluos ..
o del saliklio as ir eisiu vienareiksmiskai tik pas ji...:))
martyna741 parašė:
labai aciu, ir as noreciau tiket kad viskas bus okey..nejau tiek testuku meluos ..
o del saliklio as ir eisiu vienareiksmiskai tik pas ji...:))
Ir gerai, aš irgi pasisakau už Saliklį
Baigėsi mano nėštumas, tai aš jo ne pasiilgsiu
Sveikos merginos, seniai jau ir bebuvau cia, visko tiek daug prirasyta
As pas gydytoja, kad patvirtintu nestuma ejau kai buvo 4 sav., norejau kuo anksciau, nes mano mamai yra buves nestumas ne vietoj, todel norejau ysitikinti ar viskas vietoje. Aisku tada dar mate tik puslyte ir liepe ateiti po menesio, bet man jau buvo daug ramiau
Rugilee kaip tavo panele auga? kaip tu pati jautiesi? as vakar vedziau vyresneli pas gyd, tai tuo paciu ir mergina apziurejo. Per 2sav. mes priaugom 500 gr
boobleday parašė:
Super tadaas jau kita sav dekretinese, tai pasiskambinsiu kas ten kaip ir galim planuotis nuo geguzes jei tinka
![]()
tikrai labai mazas skirtumas, gerai man tinka ir geguze, as jau dekretinese tai esu laisva, galiu bent kada
zivilytee parašė:
tikrai labai mazas skirtumas, gerai man tinka ir geguze, as jau dekretinese tai esu laisva, galiu bent kada
As nuo antradienio ateinancio tureciau jau
tai iskart susitvarkau su Sodra ir pasiskambinu i ligonine kaip ten kas ir brukstelsiu cia
gerai?
boobleday parašė:
As nuo antradienio ateinancio tureciau jautai iskart susitvarkau su Sodra ir pasiskambinu i ligonine kaip ten kas ir brukstelsiu cia
gerai?
![]()
gerai tuomet ir as registruosiuosi nes kiek skaiciau ligonines puslapyje reikia skambinti ir registruotis, o paskaiteles lyg tais pirmadieni ir ketvirtadieni vyksta
9 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai