Justaida parašė:
Sveiki gal lam yra teke cia laikytis automobilio teises?kaip viskas cia vyksta?
Visų pirma priklauso ar mokinsites mokykloje ar su pažįstamu kokiu nors.
Justaida parašė:
Visų pirma priklauso ar mokinsites mokykloje ar su pažįstamu kokiu nors.
Justaida parašė:
As laikiausi sausi bus 2 metai.
Justaida parašė:
Gal galit placiau pakomentuoti kaip viskas vyksta ar daznai vyksta pamokos teorijai ar savarnkiskai mokytis turi viskas idomu
As gavau knygas, tai mokynausi namie ir per kompa, ju portale. Tik Reikejo ateit i paskaita apie narkotiku ir alkoholio zala . Mokytojui pati pasakiau kad jau noriu laikyt teorija, bet laika bokinau pati. Uppkörninga taipogi. Vaziavau su mokyklos golfuku.
Pukotuke parašė:
As gavau knygas, tai mokynausi namie ir per kompa, ju portale. Tik Reikejo ateit i paskaita apie narkotiku ir alkoholio zala . Mokytojui pati pasakiau kad jau nori…
Aciu uz info😊
Justaida parašė:
Aciu uz info😊
Visada prasom
Justaida parašė:
Gal galit placiau pakomentuoti kaip viskas vyksta ar daznai vyksta pamokos teorijai ar savarnkiskai mokytis turi viskas idomu
As teorija savarankiškai namuose su knygom ir bilietus sprendziau internete buvau radus labai gera svetainę. Mokama net gera. Man asmeniškai sunku teorija labai buvo. O vairavimą ėjau pas mokytoją. Pradėjau su vyru mokintis bet jis kantrybės neturėjo tai teko tik pas mokytoją pasilikti 🤭
JurateMart parašė:
As teorija savarankiškai namuose su knygom ir bilietus sprendziau internete buvau radus labai gera svetainę. Mokama net gera. Man asmeniškai sunku teorija labai buv…
sveika, o kaip su kalba, svediskai laiketes? tikriausiai lb gerai mokat?
Mailiuks parašė:
Labas mamytės, gyvenu Švedijoje, laukiuosi 14sav eina . Person nr turiu pakolkas tik laikiną . Darbą turiu . Pasidalinkit, kur kreiptis dėl išmokų, ir ar iš vis cia…
Siulyciau kreiptis i Försäkringskassan ir ten jum viska papasakos.
Jeigu turim min 6 men staza, gausite apie 80 proc nuo atlyginimo minus mokesciai. O jeigu stazo neturite, tai yra vistiek kazkokia minimali ismoka nedirbancioms. Tik nežinau kaip del laikino person nr 🤷♀️
23 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai