Bianka parašė:
Na aš pasikeičiau ten truputį ingredientus pagal save ir pagal tai ką turėjau, bet esmė jūsųdaug idėjų radau
![]()
Smagu, lauksime pasidalinimo su savo bandymais.
Bianka parašė:
Na aš pasikeičiau ten truputį ingredientus pagal save ir pagal tai ką turėjau, bet esmė jūsųdaug idėjų radau
![]()
Smagu, lauksime pasidalinimo su savo bandymais.
Laguna10 parašė:
na ka mielos puldinetojos (cia tos kelios intensyvios) pasiskaitykite pacios https://mamoszurnalas.lt/sensacija-griztama-prie-papildomo-maitinimo-nuo-4-menesiu/ ir…
perskaiciau ta straipsni, man ir atrodo kad cia pirmiausi nuo genu priklauso vaikelio sveikata, aisku, gyvenimo budas ir mamos elgsena nestumo metu ir po jo taip pat itakoja. aisku cia jau turiu minty krastutinius dalykus, kai alkoholi ar narkotikus mama vartoja, ne tai kai cia kazkas banano griezineli cemento uzmaisymui prilygino
sandryyn parašė:
Merginos kaip kovojot su plauku slinkimu? Tuoj liksiu plika![]()
Man irgi ziauriai plaukai slysti pradejo. Niekaip nekariauju. Viena drauge-mamyte perspejo, kad uzeis laikas kai plaukai kuokstais prades eiti. Keliaus lauk tie plaukai kurie per nestuma turejo iskeliauti bet neiskeliavo, nes grozio hormonai juos laike. Veliau nauji plaukai vietoj ju isdygs.
As ir taip sveika gyvenimo buda bei mityba prilaikau, bei vienokius kitokius vitaminus pavasari pavartoju. tai nezianu ar dar kazka ant virsaus reikia pirkti, ta prasme - nemanau kad pades.
Laguna10 parašė:
nu ryza migla pasiskaityk https://mamoszurnalas.lt/sensacija-griztama-prie-papildomo-maitinimo-nuo-4-menesiu/
Agirdi tu maza vepla, nustok svaigti savo nesamones ir getiau patylek, o nekelk tu man tu nesamoniu
neivienas protu pasizymintis zmogus nesiremtu skaitalu, kuris dar ir su klaidom parasytas, plius tau tukstantis zmoniu pasake, kad nedaryk vaikui problemos, o tu vistiek cia sedi toliau suda mali, tu galvoji mamos zurnalas rimtus straipsnius raso? Kodel nesiremi pso straipsniais? Ten kurkas vertingesne informacija pateikia, nei eilinis skaitalas, kazkokios tokios pat kaip tu parasytas, tai kad slepkis po rudeniniais lapais su sitom nesamonem, eik suplak saltibarsciu vaikui paivairinimui, taip ar taip nuo pirmu gyvenimo dienu sudais ji pumpuoji savo sikna dengdama
ir ka pasakysiu pabaigai, geriau ryza ir turinti proto, negu vepla ir palikta 3 klases kursa kartot, kuri budama mama nesugebejo nieko rimto perskaityt ar pasidometi apie savyje nesiojamo kudikio prieziura ar auginima
indriukstis parašė:
Agirdi tu maza vepla, nustok svaigti savo nesamones ir getiau patylek, o nekelk tu man tu nesamoniuneivienas protu pasizymintis zmogus nesiremtu skaitalu, kuris…
Aaa!!!! Baaaam! ???????????
CatSim parašė:
Vovyto parašė:
Joo laguna uztaisyk vaikui saltibarsciu, nei viduriai kietes ir kakutis ruzavas bus o ir brokeliuose daug vitaminu papildomai nereiks maitint ??
uzs
Vovyto parašė:
Joo laguna uztaisyk vaikui saltibarsciu, nei viduriai kietes ir kakutis ruzavas bus o ir brokeliuose daug vitaminu papildomai nereiks maitint ??
uzsitaisyk tu saltibarsciu gal maziau pezesi
14 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
13 testuotojų vertinimai