2018.03.26 15:15 (prieš 8 m.)
akirita parašė:
Bet su jūsų argumentais jokia diskusija tampa neįmanoma. Nes Marytei ir Petriukui taip buvo. Nes šalutinių nefiksuoja. Nes gydytojų kabinetuose sėdi platintojai. Et…
? tikrai.sąmokslo teorija.Visi prieš skiepus irgi papirkti.Tikrai,vieni vien baltu ant juodo informacija remiasi,kiti kažkiek dar ir į praktią įsiklauso.Tikrai,kad neverta aušinti burnos,nes visų nuomonės skirtingos.Man va asmeniškai labai smalsu paklausti gydytojo,kodėl 100%garantuoja,kad taip nebūna,o pačio daktaro praktikoje taip yra buvę!Ir knygos,straipsniai,tyrimai ale sako kitaip.Vadinasi,taip nebūna.Man asmeniškai tiktai liūdna,kad žmogaus kūnas iki galo neištirtas ir kažkas visvien pasiryžęs galvą guldyti,kad viską žino.Aš tai žinau,kad nieko nežinau ir nebandau dengtis iškarpomis iš "protingų"straipsnių,ale labai daug domiuosi ir moksliškai atsakysiu.Iškirpti ir nukopijuoti ištraukas ir aš galiu,bet tiek to nebesivelkim į diskusijas.Pas mane akiniai ne ružavi...
Kad tfu tfu tfu mano vaikui,taip nenutiko,nereiškia,kad tai nevyksta.Nusišneka ta Marytė,kad vaikas po 8val išvažiavo į reanimaciją.Koks dar skiepas...Marytės draugė Onutė irgi kliedi,kad limfmazgius po TB skiepų operavo,lankėsi tuberkuliozinėje su kūdikiu.Ot višta,ne į tą ligoninę vaikščiojo.Nu ir vėl gi baltose knygose su juodom raidėm tokių atvejų nerašo.Nusišnekam ir aš su Maryte ir Onute.Daktarai tik teisūs.Vis kažkokie atsitiktinumai,šimtai atsitiktinimų....ir man visada įdomiausia,kad prakalbus apie tokius atsitiktinumus,visada baigiasi skiepijusių diskusijos.Visada tas pats.Neverta aušinti burnos.Ale nuogirdos vs mokslas,o kas dar iš "geresnio"puslapio,kokį straipsnį ištraukia,tai išvis diskusija su ne"mokslinčiais"neverta brangaus laiko....?Įdomu kodėl niekada nenorima padiskutuoti,vienareikšmiškai-taip nebūna.