Lalunaa parašė:
Tikrai taip.. O kiekvieno zmogaus pavydo neprigesinsimAi.. tiesiog merginos neimkime i galvas tu blevyzgu, kurios pavydi... Iskilo kitas klausimas, tos kurios n…
Jai jau taip...tai ir sawo II juosteliu nepamatis...
Lalunaa parašė:
Tikrai taip.. O kiekvieno zmogaus pavydo neprigesinsimAi.. tiesiog merginos neimkime i galvas tu blevyzgu, kurios pavydi... Iskilo kitas klausimas, tos kurios n…
Jai jau taip...tai ir sawo II juosteliu nepamatis...
Lalunaa parašė:
Na as jas pateisinu dalinai-jaucia nuoskauda kad pacios nepastoja.. Nors as tai dziaugiuosi uz kiekviena nauja gyvybe sioj zemej.. Tegul tik tu vaiku buna daugiau! …
Alio ,moterie,nedraskyk akiu.
Jei AŠ nematau nieko dviejuose testuose,tai ir rašau,kad NEMATAU.Kodel turečiau seiletis,kad matau. :shock:Jūsų žiniai ir nuo monitoriaus vaizdas priklauso.
Ir dar ,aišku ,čia ne i tema,pas mane nera jokio pavydo,kad kažkas pastojo.Čia matyt pagal save sprendžiat.Turiu 3 vaikus ir esu be galo laiminga.
Sekmes jums.
as su anyta issikalbejau, tai pasirodo mano vyras metuku laiko tymais buvo apsirges, sirgo jis ir 4 metais vyresne sesuo, abu lengvai prasirgo, tik kai vaikai pasveko anyta suzinojo, kad sunki liga
taiva vyras buvo mano neskiepytas, o sesuo skiepyta buvo visais privalomais skiepais ir sirgo vienodai abu
mamuliss parašė:
Lietuvoj gyveni,o ziniu neziuri ,sirgo ir mazameciai...
Kadangi vadovaujuosi savo galva, tai televizijos aš nežiūriu
kam diskuoti sia tema
norit skiepykit norit ne tuos vaikus bet kai atsidursit reanimacijoj galesit nagus nusigriauzti pas mane visi giminej skiepijo ir skiepis ir tfu tfu niekas nemire ir mergaite tetos tymais neuzsikrete . taip kad eikit pries gydytojus nes jus turbut zinot geriau
Lūšiukė parašė:
as su anyta issikalbejau, tai pasirodo mano vyras metuku laiko tymais buvo apsirges, sirgo jis ir 4 metais vyresne sesuo, abu lengvai prasirgo, tik kai vaikai pasve…
aciu Dievui, kad taip
mano mama tikrai nesirgo lengvai. nors buvo vaikas, bet puikiai prisimena ta kosmara. sake baisiausia dar tas akiu skausmas, namie visur aklinai tamsu turejo buti
jei iki siolei prisimena, turbut liga nebuvo tokia jau paprasta...
varvara parašė:
Is serganciuju tik 3 ar 4 vaikai,visi kiti suaugusieji,kodel verciama skiepyti vaikus,o ne suaugusiuosius?
"Tymais užsikrėtę asmenys nebuvo skiepyti arba skiepyti tik viena vakcina"
Kuo toliau tuo labiau ir man zinios nebepatinka. Vien kriminalai ir visokios neigiamos naujienos
Dar kliedesiai apie skiepus ir gasdinimai nebutais dalykais
O dar vaikai girdi, klausineja pastoviai, kodel nuzude, kaip nuskendo, kas yra kunas? Siandien irgi isgirdo per zinias apie tas kur nuzude ziauriai gimnaziste ir gavo 20 metu, tai pradejo klausinet apie kalejima kodel 20 metu ir ir t.t..
baisu bejungt televizoriu
Gal visgi gerai anksciau budavo, nieko nezinojai ir gyvenai sau ramiai
Gintare.choliniene parašė:
kam diskuoti sia temanorit skiepykit norit ne tuos vaikus bet kai atsidursit reanimacijoj galesit nagus nusigriauzti pas mane visi giminej skiepijo ir skiepis i…
nespjauk dar i vandeni
3 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai