dayaNuray parašė:
Beje, vienas iš efektyviausių tymų gydymo būdų – vitaminas A. Dar 1932 m. žuvų taukai padėdavo sumažinti mirtingumą nuo tymų 57%, tačiau, atėjus antibiotikų erai, t…
manau, kad tokius dalykus, visi puikiai zino
dayaNuray parašė:
Beje, vienas iš efektyviausių tymų gydymo būdų – vitaminas A. Dar 1932 m. žuvų taukai padėdavo sumažinti mirtingumą nuo tymų 57%, tačiau, atėjus antibiotikų erai, t…
manau, kad tokius dalykus, visi puikiai zino
Lūšiukė parašė:
visada sergantis vaikas yra negeraibet sakyk ka nori nuvedi vaika paskiepyti ir poto nagus gali nusigrausti, juk ir staigi miretis gali istikti sveika vaika pas…
manau, kad nei viena mama, neina skiepyt vaiko su sypsena. visoms kirba nerimas ir pergyveni, kad tik viskas butu gera, bet kaip minejau, as pasveriau uz ir pries ir savo nuomones nekeisiu
emma parašė:
oi, viska jie isbande! kuom tik vaikai nebuvo girdomi...
pasakysiu taip, siai dienai, man svarbu faktai ir gyvi pavyzdziai. ivairus straips…
lygiai taip pat zmones turi gyvu pavyzdziu, kaip skiepai vaikus suzalojo ir tie raginimai skiepytis ju nejaudina.todel suma sumarum yra taip, kad niekam ta visuomene nerupi. tas kas nukentejo nuo skieu - nebeskiepyja, tie kas nukentejo nuo ligos - toliau skiepyja. ir yra trecioji grupe - kuri bijo to ir ano. as priklausau tai treciajai. ai dar yra ketvirtoji grupe, kuri daro taip, kaip daktaras sako ir per daug negalvoja.
emma parašė:
manau, kad tokius dalykus, visi puikiai zino![]()
apie skiepus irgi visi puikiai zino, bet apie juos skalambia ir skalambija. negirdejau, kad rekomenduotu vitamina A visiems, kaip bent minimalios profilaktikos stiprinant imuniteta.
emma parašė:
manau, kad nei viena mama, neina skiepyt vaiko su sypsena. visoms kirba nerimas ir pergyveni, kad tik viskas butu gera, bet kaip minejau, as pasveriau uz ir pries i…
as iki siolei svarstau uz ir pries
ir va kai pagalvoju mane nescia gazdino kokliusu, kad naujagimiai lb sunkiai apserga, butina nesciai pasiskiepyti ir pan. bet va nei apsirgo nei ka ir tik dziaugiuosi, kad nesutikau
nes neaisku koks butu buves jam poveikis, o tom sesutem joms pofik, juk as buciau pasirasius, kad sutinku ir as visa atsakomybe prisiimu
tas man abejones ir kelia, jei skiepai tokie geri, tai kodel turi tevai pasirasyti, kad sutinka ir jie atsakomybe nesa uz paskiepijima, juk dauguma, net nezino nuo ko skiepija, apie salutinius poveikius ir dazna mama nezino, kad sergancio ar sirguliuojancio skiepyti negalima ir daug atveju, kad paprasciausiai nezino
va medikai apsimti visa atsakomybe, tai kaskaip kitaip galvociau, o db tai abejoniu lb daug
dayaNuray parašė:
lygiai taip pat zmones turi gyvu pavyzdziu, kaip skiepai vaikus suzalojo ir tie raginimai skiepytis ju nejaudina.todel suma sumarum yra taip, kad niekam ta visuomen…
as taip pat priklausau treciajai. bet skiepyjau, kad ir su didziuliu nerimu
Lūšiukė parašė:
as iki siolei svarstau uz ir priesir va kai pagalvoju mane nescia gazdino kokliusu, kad naujagimiai lb sunkiai apserga, butina nesciai pasiskiepyti ir pan. bet…
lygiai taip pat, viskas vyksta kai daro kitas proceduras
kad ir tie patys nuskausminamieji
emma parašė:
lygiai taip pat, viskas vyksta kai daro kitas proceduraskad ir tie patys nuskausminamieji
![]()
bet kodel juk ka tevai gali zinoti gerai ar negerai, o iskarto prisimti jie turi visa atsakomybe, uz ju vaistus ir ju sukurtus skiepus, juk net dauguma net ne medikai
cia man panasiai gaunasi, as ateisiu statyti nama, o tu pasirasysi, kad su viskuo sutinki ir pati kalta busi, jei uzgrius tave mano nekokybiskai pastatytas namas
nebloga logika su dabartine medicina
Lūšiukė parašė:
bet kodel juk ka tevai gali zinoti gerai ar negerai, o iskarto prisimti jie turi visa atsakomybe, uz ju vaistus ir ju sukurtus skiepus, juk net dauguma net ne medik…
visada taip buvo, juk kai skiria nuskausminamuosius, lygiai taip pat, pasirasai.
emma parašė:
visada taip buvo, juk kai skiria nuskausminamuosius, lygiai taip pat, pasirasai.
nezinau nesu as ju naudojus
7 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai