spurga_e parašė:
As nekimbu tiesiog perspeju nes bauda nemaza uz sio augalo skinima
Kas per augalas kad toks draudziamas ,ziurit I nuotrauka ir matote spyga atsiprasant cia patiekalai pirmoj vietoj o ne augalai.
spurga_e parašė:
As nekimbu tiesiog perspeju nes bauda nemaza uz sio augalo skinima
Kas per augalas kad toks draudziamas ,ziurit I nuotrauka ir matote spyga atsiprasant cia patiekalai pirmoj vietoj o ne augalai.
Juditel3 parašė:
Su velykom mamukai ;) pasirodau siu metu kiausius![]()
IR Tave !!
labai grazu,,, pas mane tai siemet kaip sunio pau...ai atsiprasant visi kiausiniai gavosi...
lylalyla parašė:
tai pasiskaitykit gal nuo pradziu? Sakau cia neimanoma nieko klaust,nei diskutuoti, iskarto nedabridele paverciatjuk aiskei pasake,ir net foto ikele su NT kure…
Ar as savo klausimu izeidziau kazka? Ko cia purkstaujat, kaip nemandagi kaimo boba...
Apocalyptica parašė:
Ar as savo klausimu izeidziau kazka? Ko cia purkstaujat, kaip nemandagi kaimo boba...
Ponia miela,isiskaitykite iki galo,ir gerai pagalvokite pries prasivardziuodama... Istatymus pasiskaitykite. As nepurkstauju,o bandau isaiskinti situacija,kurios Jus nesupratote
Apocalyptica parašė:
o as jus izeidziau?
Butterfly_ parašė:
IR Tave !!labai grazu,,, pas mane tai siemet kaip sunio pau...ai atsiprasant visi kiausiniai gavosi...
![]()
![]()
![]()
Pas mane irgi šiemet, kažkokie netokie
3 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai