Butterfly_ parašė:
nekvarsink galvos sau.. negi ims ir nutiks dabar taip pat ir tau,,, gimdysi ir pagimdysi.
Tai pala man dar baisu del Klyno atsiprasant kad bus istampytas isvis as kai jauna tai man stogas vaziuoja del tokiu dalyku
Butterfly_ parašė:
nekvarsink galvos sau.. negi ims ir nutiks dabar taip pat ir tau,,, gimdysi ir pagimdysi.
Tai pala man dar baisu del Klyno atsiprasant kad bus istampytas isvis as kai jauna tai man stogas vaziuoja del tokiu dalyku
kabinetuke parašė:
Aš savo dukrai padakiau, kaip jau planuosi turėti santykių su savo draugu, pasakyk, nupirksiu apsaugos priemonių, o jei tik vienų kartą pasibirbyt, tai prezerv…
o ka dukra? nu jei man mama butu taip sakiusi, tai stoveciau raudona ir sakyciau gerai nesvaik, nesikisk ir pan... ner gi tokia durna manau kad nezinotu ka reik daryt.. Jauciu mamuk, kad pati nustebtum, kiek apie dukra nezinot,, negi girsis va, jau katik buvo....
DIVD parašė:
mano vyras irgi man pirmas, bet be jokiu tabu ir kuklinimosi pasipasakojo,nes tai buvo pries mane sutinkantnu, bet buvo juoko, tai ne tas zodis, nes jo tikslas …
Dieve dieve
man tai apie viena boba teko suzinot is Draugo jo
tai papasakojo. Koki ten seksiuka tryse uzturejo
vyras sako uoooj blyn gailejaus kad gimiau po tokiu nuotykiu :DDdDD bet nieko daugiau
ir tai girtas buvo.
Butterfly_ parašė:
o ka dukra? nu jei man mama butu taip sakiusi, tai stoveciau raudona ir sakyciau gerai nesvaik, nesikisk ir pan... ner gi tokia durna manau kad nezinotu ka reik da…
Man irgi sake mama tai pasibaige ka cia svaigsti ?!
Dievas parašė:
Tai pala man dar baisu del Klyno atsiprasant kad bus istampytas isvis as kai jauna tai man stogas vaziuoja del tokiu dalyku![]()
tai normalu, bet nebijok, susitrauks, jei labai nesportuoji, tai gal ir nekirps, o jei ir kirps, tai savaite kita pasedesi sonu,, nieko tokio, isgyvensi,,,
Butterfly_ parašė:
tai normalu, bet nebijok, susitrauks, jei labai nesportuoji, tai gal ir nekirps, o jei ir kirps, tai savaite kita pasedesi sonu,, nieko tokio, isgyvensi,,,![]()
nuraminot :DDD
Dievas parašė:
Man irgi sake mama tai pasibaige ka cia svaigsti ?!![]()
va, taip ir buna su tuom, ka cia svaigsti. Nuvesciau spirale istayciau ir dar pasakyciau be kandono neduok, nes nezinai kokiom ligom uzsikrest gali ir ramiai miegociau naktim
Dievas parašė:
nuraminot :DDD
tokia realybe...
Dievas parašė:
Tai pala man dar baisu del Klyno atsiprasant kad bus istampytas isvis as kai jauna tai man stogas vaziuoja del tokiu dalyku![]()
O mes tai jai senes ir seksu nebesidomim ar kaip? ;D susitraukia viskas, dar Kėgelio pratymukus padarysi ir bus kaip pas mergaite
Butterfly_ parašė:
o ka dukra? nu jei man mama butu taip sakiusi, tai stoveciau raudona ir sakyciau gerai nesvaik, nesikisk ir pan... ner gi tokia durna manau kad nezinotu ka reik da…
Man pasisakė, mes bendraujam atvirai, perku kontraceptines. Tas nesvaik priklauso nuo bendravimo
5 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai