belladonna parašė:
Jei kunigas po to sake pamokslą tiems pirmoje eilėje (sėdintiems ir neatsistojusiems net iš pagarbos), o neJauniesiems, kurių šventė buvo, tai matyt ne aš sureikšmi…
Matyt pats kunigas per daug susireiksmines
belladonna parašė:
Jei kunigas po to sake pamokslą tiems pirmoje eilėje (sėdintiems ir neatsistojusiems net iš pagarbos), o neJauniesiems, kurių šventė buvo, tai matyt ne aš sureikšmi…
Matyt pats kunigas per daug susireiksmines
evagel parašė:
Matyt pats kunigas per daug susireiksmines![]()
akivaizdziai. Jei per mano vestuves, kunigas eitu aiskintis su kokiais kvailiais kurie negerbia misiu, o ne mano ceremonija vestu ir gadintu man svente tai as net nezinau kaip reaguot reiktu...
Juditel3 parašė:
akivaizdziai. Jei per mano vestuves, kunigas eitu aiskintis su kokiais kvailiais kurie negerbia misiu, o ne mano ceremonija vestu ir gadintu man svente tai as net n…
Nu aišku, reikėtų pykti ant kunigo, ne ant draugų
Kunigo lyg ir pareiga per pamokslą pasakyti pastabą
todėl tai ir vadinama pamokslu!
evagel parašė:
Matyt pats kunigas per daug susireiksmines![]()
Matyt daugiau mokslų baigęs nei bet kuri iš komentatorių ;) Tai ko jam nesusireikšmint, turi žmogus savigarbos, tai nori ir kiti kad nors siek tiek gerbtu, o ne vaipytusi pirmoj eilej atsisede, tingintys uzpakali pakelti
emma parašė:
Nu aišku, reikėtų pykti ant kunigo, ne ant draugų![]()
![]()
Kunigo lyg ir pareiga per pamokslą pasakyti pastabątodėl tai ir vadinama pamok…
per vestuves mano?! na jau ne. as isejus draugam pasakysiu o ne kunigas, tegu tuokia mane nesidaires ir neieskojes prie ko kabintis
Juditel3 parašė:
per vestuves mano?! na jau ne. as isejus draugam pasakysiu o ne kunigas, tegu tuokia mane nesidaires ir neieskojes prie ko kabintis
Tai gal bažnyčia ne santuokų rūmai? Nors ir ten prieš sutuokiant kažkiek pakalba
kunigas pamokslą visada sako.
Bet diskutuoti bergždžias reikalas
nes juk svarbu prieštarauti iš principo
labai brandu
belladonna parašė:
Matyt daugiau mokslų baigęs nei bet kuri iš komentatorių ;) Tai ko jam nesusireikšmint, turi žmogus savigarbos, tai nori ir kiti kad nors siek tiek gerbtu, o ne vai…
sakai kunigas daug mokslu baiges . 10 metu bla bla bla... pirma - daktarai mokosi po 12 metu, ko pries juos nesiklaupt? antra - mano dedes du mokes kunigais. viena vakar per tv pagalba rode, kitas mete mokslus ir sake - geriau busiu doras paprastas zmogus nei kunigas ir busiu tam liune nuodemiu. nereiktu turbut taip aklai gint zmoniu, kurie ner tokie sventieji, kaip tamsta isivaizduoja
Juditel3 parašė:
sakai kunigas daug mokslu baiges . 10 metu bla bla bla... pirma - daktarai mokosi po 12 metu, ko pries juos nesiklaupt? antra - mano dedes du mokes kunigais. viena …
Gal pradėt reikėtų nuo to, kad kunigas ne Dievas ir ne į jį tikima! Ir klaupiamasi ne prieš kunigą lyg ir? Tad komentaras apie klaupimasį prieš medikus, apskritai ne į temą.
belladonna parašė:
Matyt daugiau mokslų baigęs nei bet kuri iš komentatorių ;) Tai ko jam nesusireikšmint, turi žmogus savigarbos, tai nori ir kiti kad nors siek tiek gerbtu, o ne vai…
Mhm. Nes visi kunigai tiek daug studijavę, kad tiesiog niekas jiems neprilygs
visi ten proto bokštai su penkiais diplomais
taip juokas suėmė
emma parašė:
Tai gal bažnyčia ne santuokų rūmai? Nors ir ten prieš sutuokiant kažkiek pakalbakunigas pamokslą visada sako.
ne is principo, o paokslas turi but tema, o ne pasalinis koks komentaras i sona. beto taip - santuoku rumai, juk prizadi amzina meile pries Dieva, ar ne taip? ir vidury proceso pyst nutraukia ceremonija ir eina protint sveciu, nu nesamone. ar as negaliu tokios nuomones turet, kad man toks kunigo elgesys nepriimtinas? per jusu vestuves vidury ceremonis lai ir i klausykla nueina ispazinciu paklausyt jei jum netrugdo, o man trugdytu ir taskas.
10 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai