Juditel3 parašė:
simsus 4tus losiu, ka tu?![]()
As vaikus migdau ir eisiu vyrui palaikyt kompanija. Ir turiu zaidimams silpnybe
Juditel3 parašė:
simsus 4tus losiu, ka tu?![]()
As vaikus migdau ir eisiu vyrui palaikyt kompanija. Ir turiu zaidimams silpnybe
jaciutedovile60 parašė:
As vaikus migdau ir eisiu vyrui palaikyt kompanija. Ir turiu zaidimams silpnybe![]()
as jau senai uzsimigdzius
dar pakimarinsiu ir trauksiu miegot, ryt anksti su drauge eisim sportuot tai reik issimiegot
Juditel3 parašė:
as jau senai uzsimigdziusdar pakimarinsiu ir trauksiu miegot, ryt anksti su drauge eisim sportuot tai reik issimiegot
![]()
Smagu kai turi kompanija su kuom soortuoti
as viena neprisiverciu o reiketu... vaikai pas mane angsciauneuzmiega. Na sunus buna 10 jau miega bet mergina be 11 nuekaip.
Katiara parašė:
fb zaidineju. mastau jau eiti miegotrytoj Dieva palaikyt reikes, as anksti ipratus keltis, tai bandysiu baznyciu varpais zadint
![]()
Manes gi dar nepjaus ryt
o tik data nustatys....
Palaikyt uz kojos nebent
jaciutedovile60 parašė:
Smagu kai turi kompanija su kuom soortuotias viena neprisiverciu o reiketu... vaikai pas mane angsciauneuzmiega. Na sunus buna 10 jau miega bet mergina be 11 nu…
man jos reikejo, kad pirma karta nueit butu drasiau
kartu nuejom, susipazinom su aplinka ir va du kartus buvau viena o ryt jau vel kartu eisim
bet gal ir keliasi veliau kai gulas veliau ?
jaciutedovile60 parašė:
Smagu kai turi kompanija su kuom soortuotias viena neprisiverciu o reiketu... vaikai pas mane angsciauneuzmiega. Na sunus buna 10 jau miega bet mergina be 11 nu…
Pradžia sunki, kol per save perlipi. Bet kai pradedi jaust rezultatus, tada jau laikykis
Aš išvis viena pati sportuoju ir tik namie, bet jau nepamesčiau nė už ką, nes panašu, kad vasarai būsiu pasiruošus tik tuo atveju, jei nesustosiu
Mary.S parašė:
Pradžia sunki, kol per save perlipi. Bet kai pradedi jaust rezultatus, tada jau laikykisAš išvis viena pati sportuoju ir tik namie, bet jau nepamesčiau nė už ką…
o as va turiu beda, kad kol siknos nespardo kas tai ir tingiu.
randu sau kruva atmazu
o vat kai trenere ziuri per peti tai ir dirbu iki 9 prakaitu
pries kelis metus su ta pacia drauge pilatesa lankem, tai ten trenere net balsa pakeldavo jei susikuprini ar suda mali, tai ten isvis slapios gryzdavom
Juditel3 parašė:
o as va turiu beda, kad kol siknos nespardo kas tai ir tingiu.randu sau kruva atmazu
pries ke…
Aš irgi
bet va užsikepiau plokščio pilvo ir su nedideliu six pack'u, vat ir viskas
sakiau trūks plyš, bet turėsiu, nes noriu. Į sporto klubą man neapsimoka. Tik pinigus ištaškau be reikalo
kiekvieną kartą, kai pasiimdavau abonementą, tai tiek užsiversdavau darbais darbe, kad paskutinį kartą per mėnesį nuėjau tris kartus
vieni nervai. o va namie galiu kada noriu: ryte, dieną, vakare. Tris dienas sportuoju, ketvirtą ilsiuos. Rezultatai jau stipriai jaučiasi, tai tas itin veža
tik kad dabar jau treniruotė prailgėjo iki valandos, tai pradeda nebepatikt
bet sakiau bent kartą iki galo
Juditel3 parašė:
o as va turiu beda, kad kol siknos nespardo kas tai ir tingiu.randu sau kruva atmazu
pries ke…
Karocia mazink subine
Tai tu veidrodziu prisidek matysi istisai savo uzpakali
Mary.S parašė:
Aš irgibet va užsikepiau plokščio pilvo ir su nedideliu six pack'u, vat ir viskas
sakiau trūks plyš, bet turėsiu, nes noriu. Į sporto klubą man neapsimoka. T…
Pagal ka sportuoji? Ar kokia programa susidariusi?
3 testuotojų vertinimai
105 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai